Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛОРА ИНДЖОВА СЕ ОМЪЖИ ЗА МЕДИЕН БОС

ЛОРА ИНДЖОВА СЕ ОМЪЖИ ЗА МЕДИЕН БОС

лора инджова lora indjova

Чаровната тв водеща Лора Инджова се омъжи навръх 33-ия си рожден ден за мениджъра Димитър Нейков, като прие неговата фамилия. „Галерия“ научи, че избраникът й също е телевизионер и е човекът, докарал в България железния трон от култовия световен сериал „Игра на тронове“.

Около 15 години той работи за НВО-каналите като техен представител за България, а отскоро вече се труди за Warnee Bros. Disovery като директор продажби. Едновременно с това е запален автомобилен репортер, който разбира всичко за устройството на колите.

ЛОРА ИНДЖОВА ВСЕ ПАК СЕ УРЕДИ КАТО ТВ ВОДЕЩ

За радостното събитие на двамата се разбра, след като Лора, която е водеща на сутрешния блок на Нова нйз, пусна в социалните мрежи пост, в който със снимки разказа за скромното събитие, но обеща на приятеите си, че купонът тепърва предстои.

Кумовете на двойката са от сой бившият зам.-министър Милен Керемедчиев със съпругата си Мария. Между другото варненецът е първият човек у нас, който си купи за 600 бона суперколата на Джеймс Бонд – Aston Martin Rapide S, и то още два месеца преди старта на официалната продажба.

Top
>