Вие сте тук
Начало > Събития > ЛУКСОЗНИТЕ ИМОТИ В СОФИЯ С НОМИНАЦИЯ ОТ LIFESTYLE ОСКАРИТЕ

ЛУКСОЗНИТЕ ИМОТИ В СОФИЯ С НОМИНАЦИЯ ОТ LIFESTYLE ОСКАРИТЕ

Курортни хотели, замъци и туристически фирми  в надпревара за призовете на 6 юни в Гранд хотел България

Една от водещите компании в луксозното жилищно строителство у нас – Ню Билдинг Пропърти ЕООД, с нейния нов проект „Малинова долина 5А“, е сред номинираните за годишните Лайфстайл награди.

Церемонията V.I.P. LIFESTYLE Awards 2016 ще се състои на 6 юни от 20 ч. в Гранд хотел България, съобщават организаторите от VIP Communication PR.

Ню Билдинг Пропърти ЕООД залага на висококачественото изпълнение на строителството, достъпна цена и индивидуалния подход към клиентите. Мото на компанията е: „Правилните решения са ключови за успеха“.

Проектът „Малинова долина 5А“ е жилищна сграда с подземен гараж, близо до „Зимния дворец“. Разполага с 99 броя жилища с една, две и три спални, трапезария, кухненски бокс, баня и тоалетна.

Апартаментите на приземното ниво са с озеленени дворове, а другите етажи са с тераси с гледка към Витоша. За всички жилища са предвидени паркоместа и мазета, както и общо помещение за колички и велосипеди. Осигурена е и топла връзка между жилищната част на сградата и всички сервизни помещения. За реализирането на проекта компанията залага на фирми-производители на висококачествени строителни материали, отговарящи на всички съвременни европейски норми и тенденции в строителството. Част от фасадата и всички общи части в жилищната част на сградата ще бъдат изградени от естествен камък. Цялостната вертикална планировка ще бъде богато озеленена. Ще бъде изградена детска площадка и кът за отдих.

Сред номинираните за Лайфстайл Оскарите е и салон Dupissima, в който се разкрасяват родните звезди, както и  водещата компания в България за поддръжка и управление на имоти – „Бонанза-Бачорски“. Емблематичните курортни хотели  – Роял Спа Велинград и ДЮН в Слънчев бряг, също получиха номинации от  LIFESTYLE Awards 2016. В надпреварата за Лайфстайл Оскарите се включи и една от най-утвърдените фирми в туристическия бранш на Балканите – „Караджъ Турс“. Сред номинираните е и Замъкът „Влюбен във вятъра“ – Равадиново.

Церемонията ще продължи инициативата на организаторите от VIP Communication PR за подпомагане на социално слабите отличници под надслов: ИСКАМ ДА ОСТАНА ДА УЧА И ДА РАБОТЯ В БЪЛГАРИЯ! Партньори на инициативата са ERP Academy, ВУЗФ и Ротари Клуб Самоков.

Top
>