Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛУНА ИЗБУХНА: НЕ ИСКАМ ДЕЦА ОТ ГОРАН

ЛУНА ИЗБУХНА: НЕ ИСКАМ ДЕЦА ОТ ГОРАН

луна-горан

„Новата година ще я посрещна със семейството си, което идва в София от провинцията, както и с целия ми екип от колеги. Ще бъдем у дома, където има място за всеки. Никой не е излишен, всеки е добре дошъл.“ Това откровено призна пред „България Днес“ фолкфурията Луна часове преди настъпването на новата година.

Коледата тя изкарва с роднините си, като сама приготвя и раздава даровете си като истинска Снежанка.
Празничната софра не е била приготвена от нея, тъй като кухнята не я блазни и изпълнителката оставя менюто да бъде приготвено от неин добър приятел. „Мой близък приятел има ресторант, където приготвя всичко необходимо и ми го докарва“, откровено призна тя. И допълни: „Готвенето не е моето нещо, аз искам да давам любов и светлина на моите гости. Празниците не са за наяждане и напиване. Те са, за да се съберем, да се уважим, да погледнем с Божиите очи и да се смирим“.

Певицата направи и обзор за успехите и спънките през годината.

„Въпреки всичко през изминалата 2019 г. за мен тя е изключително успешна. В професионален план имам много добри песни, хитове. В личен план също. Няма драми и всичко е простено между мен и Горан. Радвам се, че го срещнах, защото израснах с него, научих неща лично за себе си. Пак си го обичам, но нашата връзка никога не е била сериозна, никога не съм искала деца от него. Той доби много популярност чрез мен, можеше да пробие, но някои хора не са създадени, за да бъдат известни. Той иска да се бие, да го бият, не иска да върви в правия път, а аз не мога да му помогна“, констатира певицата на финала на 2019 г.

В края на лятото двойката гръмко се раздели след серия от драми в отношенията им. Момчето от Русе често злоупотребява със забранените вещества, както и краде от певицата, което я накара да прекрати всякакви връзки с него. Той дори посмя да й открадне телефона и да хакне профилите й в мрежата. Луна и младото лъвче се запознават в началото на годината, когато той взима участие в клип на блондинката. Двамата бързо се сближават, а месеци по-късно заговориха за сватба и дори за наследници. Въпреки всичко Луна не успя да промени младежа, който се занимава с бокс, и двамата остават добри познати.

Въпреки празниците и работата си още в първите дни на новата година изпълнителката ще реализира новата си песен, изпратена й от Бог, за да радва хората. Парчето „Ти, моят път“ ще бъде пуснато на Богоявление и е направен в чест на Създателя. В песента участва ангелски хор от 100 дечица, а текстът и музиката са сътворени от Луна. „Има много сила и вдъхновение в тази песен, а ние имаме нужда от светлина. Това е възхвала към Бог. Нека бъдем чисти хора, да даваме любов. Българите не сме чак толкова негативни, отрицателни и злобни. Напротив. Добри сме“, изповяда певицата.

Тя съкровено разкри, че не си пожелава нищо за новата година, иска песента й да отвори съзнанието на хората, да бъде пътеводна светлина в живота им. „Силна и независима съм, каквото си пожелая, ще си го сбъдна. Нека бъдем здрави и добри“, заключи тя.

Top
>