Вие сте тук
Начало > Шоу > ЛЮБИМКАТА НА ШЕФ АНГЕЛОВ АУТ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“

ЛЮБИМКАТА НА ШЕФ АНГЕЛОВ АУТ ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“

симона хелс китчън simona hells kitchen

Любимката на шеф Виктор Ангелов – Симона, по-известна като Мони Бонбони, напусна Hell’s Kitchen. Брокерката, която влезе в Кухнята на Ада без голям опит в кулинарията, стигна до финалната осмица. Тя обаче се изправи на елиминация срещу Станислав и шеф Ангелов беше категоричен, че той има по-голям шанс да вземе голямата награда от 100 000 лева.

Шеф Ангелов изпрати Симона с думите: „За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hell’s Kitchen. Ти изненада абсолютно всички. Никой не мислеше, че ще стигнеш дотук. Щом успя тук, значи можеш да се справиш навсякъде!“

СИМОНА ОТ „ХЕЛС КИТЧЪН“ СТРАДАЛА ОТ БУЛИМИЯ

Симона е един от най-запомнящите се участници в сезон 6 на Кухнята на Ада. Тя се превърна в TikTok сензация, а любовта ѝ с Димитър, която се зароди в предаването, стана една от най-обсъжданите теми. Раздялата със Симона се отрази емоционално на Димитър, който ще има мотивация да се бори за победата и заради нея.

Мони е гост в новия епизод на подкаста „Кухнята след Ада“ с водещ Станислав Иванов. Там тя разказва за проблемите и подигравките, които е търпяла в училище, как се е преборила с булимията и защо се е записала да учи криминалистика. Тя отговаря и на въпроса дали Димитър е мъжът на живота ѝ. Епизодът със Симона е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Top
>