Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

ЛЮБОВЕН ТРИЪГЪЛНИК В „ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ“

тино-tino-триъгълник

Италианската певица, която бе сред последните участници в кастингите за „Гласът на България“, се набърка в любовта на Мила Роберт, дъщеря на Вяна Щерева, и певеца Кирил Хаджиев – Тино.

Известният като най-дълбокия глас от миналогодишното издание на музикалното предаване се е оплел в любовта афера с младата красавица от Матуа, Северна Италия.

21-годишната Джулия Каваньоли разглеждала видеа от предишните предавания на шоуто. Тя била впечатлена не само от вълнуващия му вокал, но и от външния му вид. Напористата италианка открила профила му в социалните мрежи и директно го атакувала там. Така сложила началото на пламенна кореспонденция между тях.

По сходен начин пламнала любовта и между Мила и Тино. Русокосата изпълнителка случайно го чула в шоуто за таланти и била заинтригувана от неговия плътен и секси тембър, пише Уикенд. Щом го зърнала, провокативната певица заявила, че няма да спи спокойно, докато не се запознае с него.

Първата им среща била в столичен клуб. Двамата открили, че имат общи неща, и усетили, че има силна химия помежду им. Последвали още няколко срещи. По това време Тино имал сериозна приятелка, която живеела в Лондон. Мила също била обвързана с Константин Еленков, син на режисьорката Диана Добрева.

Само няколко часа след като Тино и Мила се запознали, те решили да направят обща песен. Докато работили по общия си проект, толкова се сближили, че заживели заедни, допълва изданието.

ЩЕРКАТА НА ВАНЯ ЩЕРЕВА ЗАБИ ТИНО ОТ “ГЛАСЪТ НА БЪЛГАРИЯ”

Връзката им обаче била сериозно разклатена след като в последното издание на шоуто Джулия разкри, че двамата с Тино са поддържали връзка по интернет, а именно той я е накарал да се яви на кастингите. Последва бурен скандал, а младият изпълнител отказал страна в любовния триъгълник.

Top
>