Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЛЮБОВНА АФЕРА РАЗБОЛЯ НАШ ПЕВЕЦ (СНИМКИ)

ЛЮБОВНА АФЕРА РАЗБОЛЯ НАШ ПЕВЕЦ (СНИМКИ)

Любовната игра между Мис Унгария Петра Съзик и българския поп изпълнител Тихомир Митов минава граници. Носителката на короната за красота разпространи техни общи снимки в унгарските медии, в които разкрива отношенията им.

Тя си тръгна от България преди дни и вече й липсва любимия изпълнител, с когото прекара цяла седмица във Варна. Петра кацна у нас, за да се снима в новия клип на младока. Пеперудите са кацнали в стомаха й преди няколко месеца в Кипър, където грабна поредната титла на престижен международен конкурс, а Тихомир гостуваше като изпълнител.

тихомир петра

Като се прибрала в Будапеща младата хубавица разказала на родителите си за новата тръпка, но вместо да я разубедят, те я насърчили да се бори за любовта си, която пък я отведе в басейн със студена вода във Варна. Именно там певец и моделка позираха пред камерата за клипа към „Слънчев удар“.

ти

Ниската температура на водата обаче прати изпълнителя в болница, където прекара няколко дни. Неотлъчно от него е стояла и Петра, която вече е в Унгария и с нетърпение очаква Тихомир, който ще й гостува през идния месец./Secret.bg

тихомир болница

Top
>