Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЛЕД РАЗДЯЛАТА С МАРСЕЛА: САМО РАБОТАТА МИ ОСТАНА

ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЛЕД РАЗДЯЛАТА С МАРСЕЛА: САМО РАБОТАТА МИ ОСТАНА

люси-дяковска-марчела

Люси Дяковска лекува с работа разбитото си сърце след развода с екзотичната танцьорка Марсела. Певицата, която в последните месеци живееше в Германия заради дамата на своето сърце, се завърна в България съкрушена. Единственото, което я спасява от депресията, е кучето й Мели и новите проекти, по които работи у нас.

Само за една година Люси Дяковска премина през събития, с които други хора не се сблъскват с десетилетия. Лесбийката успя да се върне на световния музикален връх, благодарение на повторното събиране на германската си група „Ноу ейнджълс”.

Покрай снимките на ново видео на бандата тя се влюби в сценичната си партньорка Марсела. За пръв път в живота си звездата повярва толкова силно, че е открила сродната си душа, че се реши на брак. През лятото тя се ожени за Марсела и прие като свои нейните две деца. В началото на есента обаче стана ясно, че връзката й се е разпаднала. Люси публично се сбогува със своята любима, която пък от своя страна не показа никакво съжаление за края на любовта им. Вместо това се опита да постави начало на собствена кариера като певица. Според мълвата, Марсела се е върнала към силния пол и в момента има връзка с влиятелен тв бос в Германия.

ЛЮСИ ДЯКОВСКА СЕ РАЗДЕЛИ С ПОЛОВИНКАТА СИ

Не е ясно как е протекъл разводът между родната звезда и нейната вече бивша съпруга, но със сигурност се знае, че Люси е страдала толкова силно, че се е сринала до пълното емоционално дъно. Българката се чувствала толкова зле от раздялата, че вече не можела да живее в Германия. За втори път в живота си тя е обърнала гръб на световната си кариера, за да се прибере в родината при своите близки, с които да лекува разбитото си сърце. В момента Дяковска е ограничила кръга на личните си контакти основно до своето семейство и кучето си Мели, което наскоро стана на 8 години. Всички останали срещи на звездата били свързани с работата, която в момента е най-важното нещо в живота й. „Само работата ми остана! Тя ме спасява”, коментирала Люси пред свои познати.

ЛЮСИ ДЯКОВСКА ПРОГОВОРИ ЗА СВАТБАТА С МАРСЕЛА

Певицата възобновява концертите си с Плевенската филхармония, които станаха голям хит преди няколко години. Тя вече е планирала две изяви по Коледа – първата е в софийската зала „България”, а втората – във Варна. Дяковска смятала да възобнови и концертите си с хитове от световни мюзикъли. Говори се, че обмисляла и предложения за участие в телевизионни предавания, които доскоро отказвала, тъй като живееше в чужбина заедно с Марсела. На пръв поглед Люси изглеждала усмихната и енергична, когато е сред хора, но за всичките в обкръжението й било ясно колко тежко преживява поредното си любовно разочарование. На 45-годишна възраст тя все още не може да се похвали със стабилна и пълноценна връзка. Повечето жени, с които е била, са я използвали за пари или евтина слава. Въпреки това певицата не губела надежда, че ще дойде ден, в който най-после ще открие истинската любов, писа Уикенд.

Top
>