Вие сте тук
Начало > Шоу > КРАСАВЕЦЪТ ЛУСИЕН ЛАВИСКОНТ ВЛИЗА В КОЖАТА НА АГЕНТ 007

КРАСАВЕЦЪТ ЛУСИЕН ЛАВИСКОНТ ВЛИЗА В КОЖАТА НА АГЕНТ 007

лусиен лависконт lyusien laviskont

Лусиен Лависконт, който е известен на феновете на Netflix от „Емили в Париж“, може да поеме поста от Даниел Крейг като следващия Джеймс Бонд, пишат британските медии.

Говори се, че 30-годишният актьор е привлякъл вниманието на продуцента Барбара Броколи, която е съсобственик на Eon Productions — продуцентската компания зад франчайза. Според слуховете 62-годишната дама „е много очарована от него.“

ТОМ ХАРДИ МОЖЕ ДА Е СЛЕДВАЩИЯТ ДЖЕЙМС БОНД

Люсиен Леон Лависконт е роден на 9 юни 1992 г. в Бърнли, Ланкашър, Англия. Той притежава британско гражданство и принадлежи към афро-тринидадския етнос.

Това идва на фона на продължаващи спекулации кой ще замени 54-годишния Даниел Крейг, който изигра героя, създаден от покойния автор Иън Флеминг, в пет филма през последните 15 години, предава Лупа.

Британският актьор привлякъл вниманието на онези, които стоят зад франчайза 007, защото бил „супер талантлив“ актьор, „изключително красив“ и въобще „отговаря на всички изисквания“. Освен това 30-годишният красавец е привлякъл нови фенове през последните 18 месеца, откакто се присъедини към актьорския състав на rom-com сериала на Netflix.

ДЖЕЙМС БОНД ИДВА ПО-СКОРО ОТ ПЛАНИРАНОТО

Участието на Лусиен Лависконт в Celebrity Big Brother през 2011 г. обаче може да му изиграе лоша шега. Тогава той се класира пети, но появата му в риалитито се случва в момент, когато актьорската му кариера все още е твърде скромна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Lucien Leon Laviscount (@its_lucien)

Top
>