Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАГИ НА СЛАВИ ПРЕЦАКА АНИ ВЛАДИМИРОВА ЗА „ФЕРМАТА“

МАГИ НА СЛАВИ ПРЕЦАКА АНИ ВЛАДИМИРОВА ЗА „ФЕРМАТА“

ани-владимирова-магдалена-ангелова

Магдалена Ангелова, голямата любов на Слави Трифонов, ще измести топ психоложката на риалити формата „Фермата“. Варненката ще има решаващ глас на аграрното предаване. Продуцентите Иван и Андрей решили да заложат на ново лице, с което да освежат формата. Освен това бюджетът им бил доста по-ограничен.

В тв средите не е тайна, че Маги и нейният екип, който се състои само от още един човек, се съгласяват да работят на доста по-ниски цени. Владимирова е неизменна част от почти всеки голям тв проект и вече е втръснала на зрителите.

Участвала е в повече от 20 тв формата, сред които са „Биг Брадър“, „Фермата“, „Цената на истината“, „Островт на изкушението“. Ани бе главно действащо лице във формата „Истински истории“, който бе основан на истински казуси от практиката й като психолог.

За разлика от нея Маги има съвсем скромен опит. Досега е участвала само в една продукция – втория сезон на „Женени от пръв поглед“, но отнесе доста негативни коментари в социалните мрежи.

Любопитен факт е, че и двете са завършили психология в Софийския университет, но с почти 20 години разлика. Владимирова има диплома и по педагогика с втора специалност история. Успехите й в различните области на психологията са безспорни.

BTV ОБМИСЛЯ ДАЛИ ИЗОБЩО ДА ИМА “ФЕРМАТА”

Нейната програма за промоция на психичното здраве при деца от 6 до 11 години и досега се ползва в някои училища. Тя е първият експерт, който създава електронната терапия.

Първоначално Маги започнала висшето си образование в родната Варна, но заради връзката си със Слави се преместила да учи в Софийския университет, пише Уикенд. Дългокосата блондинка има далеч по-скромен опит в работата с клиенти, но за разлика от Ани има издадена книга „Възможно щастие“.

Любимията й цитат е: „Щастието е парфюм, с който първо трябва да напрскаш себе си и чак тогава да избереш с кого да споделиш аромата“. Известно време Маги работеше заедно с Наталия Кобилкина, но предпочете да гради самостоятелна кариера.

 

Top
>