Вие сте тук
Начало > Шоу > МАЯ КОСТАДИНОВА СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИР С АВТОРСКО ПРЕДАВАНЕ

МАЯ КОСТАДИНОВА СЕ ЗАВРЪЩА В ЕФИР С АВТОРСКО ПРЕДАВАНЕ

мая костадинова maya kostadinova

БНТ стартира новото предаване – „Говори сега“, с водещ Мая Костадинова. То ще е с анализи, коментари и интервюта по българските и световни новини от седмицата. Tематични рубрики ще срещат зрителите с големите спортисти от България и света, ще представят паралел между съвременните обществени събития и еквивалентите им от близкото минало и ще показват успелите българи, които променят света, съобщават от телевизията.

Предаването ще се излъчва всяка събота и неделя от 17:00 ч. до 19:00 ч. „Говори сега“ ще се подготвя от екип от нюзрума на БНТ.

„С новия програмен сезон стартираме и първия ни съботно-неделен следобеден блок „Говори сега“. Акценти в него ще са важните събития не само от страната, но и от света, а темите ще са пречупени през различни гледни точки, за да могат зрителите да добият най-изчерпателна информация за случващото се. Радваме се, че журналист с опита на Мая Костадинова е част от екипа на БНТ и ще бъде водещ на съботно-неделния блок „Говори сега“, казва Мариела Драголова, директор „Новини и актуални предавания“ в БНТ.

СЛЕД СКАНДАЛА В NOVA: МАЯ КОСТАДИНОВА СЕ ВРЪЩА В БНТ

С тематичните рубрики в „Говори сега“ аудиторията ще се запознава с интересните истории на обикновени и необикновени личности. В рубриката „Добре забравеното“ на Дими Стоянович зрителите ще видят своеобразен паралел между събития, вълнуващи обществото днес и еквивалентите им от близкото минало. Симона Пейчева е автор и водещ на рубриката „Шампионска среща“, в която ще разговаря с най-атрактивните лица от света на спорта, добавят от БНТ.

Мая Костадинова дебютира в ефира на БНТ 1 като водещ на новото съботно-неделно предаване „Говори сега“. Тя е била криминален репортер и водещ на първото криминално предаване в българския ефир в закритата телевизия PRO.BG. Завършва английска гимназия във Велинград и „Международни отношения и проблеми на сигурността“ в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Професионалният ѝ път минава през телевизиите PRO.BG, bTV Action, ТV7, Канал 3 и Нова телевизия.

Top
>