Вие сте тук
Начало > Издънки > ПОТРЕС! МАРА ВДИГА БАНКЕТ СЛЕД РАЗВОДА С ГУЩЕРОВ

ПОТРЕС! МАРА ВДИГА БАНКЕТ СЛЕД РАЗВОДА С ГУЩЕРОВ

maria-gushterov

Мара Отварачката най-после заличи втория си съпруг Християн Гущеров от живота и документите си. „От днес съм Кирова. Официално!“, заяви чалгарката, след като дочака решението на съда за развода в петък.

Повече от година пайнерката се мъчи да се разведе със сина на бившия депутат и застраховател Добромир Гущеров. Двамата бързо изконсумираха брака си, сключен през януари 2015 година и в края на 2016г. се разделиха, макар звездата месеци наред да криеше, че се е изнесла от 3-етажния палат на фамилията в Бояна.

Миньончето подаде молба за развод пред пролетта на 2017-а, а седмица преди да е настъпил сезонът за 2018-я, тя вече ликува. „Отървах се, ще давам банкет“, заявила Мара на първите си приятелки, на които се похвалила с новината.

Новината за финализиране на развода завари Гущеров по време на поредната му почивка с Гонзовица. През седмицата Християн и Светлана Василева бяха в Дубай, а през уикенда в Солун. За да се опита да забрави бившата си, бизнесменът е купил нови парцалки на актуалната си, с която се фръцка из социалните мрежи.

„Роклята е втората кожа на жената, а когато моята втора кожа е от тази колекция, се чувствам неотразима“, пише родената в Попово плейбойка под фотоса, пише „Телеграф“. От същата тераса Гущеров е снимал клип за своите фенки.

МОДНАТА ИКОНА МАРИЯ СЕ ПОЯВИ КАТО СЧЕТОВОДИТЕЛКА

Top
>