Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МАРИЯ БАКАЛОВА И МАРИЯ ГРОЗДЕВА В ПУБЛИКАТА НА „ДЕНСИНГ СТАРС“

МАРИЯ БАКАЛОВА И МАРИЯ ГРОЗДЕВА В ПУБЛИКАТА НА „ДЕНСИНГ СТАРС“

мария бакалова гроздова maria bakalova grozdova

Мария Бакалова беше забелязана от наблюдателни гости в публиката на „Денсинг старс“ по време на живото предаване, въпреки опитите си да не се набива на очи.

Без да се афишира, красивата актриса седна между майката и бащата на своя любим, каскадьора Валери Григоров, който е сред участниците в танцовото шоу и засега се справя отлично на дансинга с партньорката си Дорина.

Мария за пръв път сяда в публиката на „Денсинг старс“, макар че половинката й за четвърти път излиза под прожекторите. Любовта й към Валери обаче е безспорна. Преди ден актрисата публикува тяхна обща фотосесия и я подписа с романтичното „You and me always“.

Междувременно каскадьорът навърши 25 години – рожден ден, който двамата вероятно са отбелязали заедно.

СМЕНИХА ПАРТНЬОРА НА ЕМАНУЕЛА, ЖЕНА МУ ГО РЕВНУВАЛА

В „Денсинг старс“ Мария попадна в разгара на латино фиеста, в която 13-те звезди и техните партньори бяха решени да подпалят паркета с румба, самба, салса, мамбо и ча-ча-ча. С всяка следваща седмица конкуренцията на дансинга става все по-свирепа, а битката за титлата „Най-добър танцьор на Републиката“ все по-безжалостна. Миналия вторник претендентите за славата вдигнаха летвата с изумителни танци и трудни поддръжки, а журито извади първите деветки и десетки, писа „Хотнюз“.

Top
>