Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ БАКАЛОВА ОТЛЕТЯ ТАЙНО ЗА КАН

МАРИЯ БАКАЛОВА ОТЛЕТЯ ТАЙНО ЗА КАН

мария бакалова

Мария Бакалова изгледа финала на Европейското по футбол с най-добрата си приятелка Мила Роберт. Актрисата и щерката на Ваня Щерева са дружки още от студентските години и двете се отдадоха на футбол и сладки приказки в последната вечер на Бакалова в България.

Двете дами са гледали двубоя между Англия и Италия в хотела, където Мария бе отседнала по време на престоя си у нас. Именно Мила съпроводи на сутринта Бакалова до летище София, откъдето нашата гордост в Холивуд отлетя за фестивала в Кан. Впечатление направи, че актрисата бе само с ръчен багаж и не използва ВИП входа на летището, а се нареди на опашката на Терминал 2.

МАРИЯ БАКАЛОВА С ПЪРВИ ИНТЕРВЮТА НА РОДНА ЗЕМЯ

Припомняме ви, че Бакалова се прибра за 4 дни в България да се види с родителите си и най-близките си приятели, след като година и половина не се бе прибирала в родината си. В Кан Мария ще представи лентата „Жените наистина плачат“ на Весела Казакова и Мина Милева, пише „България Днес“.

Филмът е едно от 16-те заглавия, които влизат в паралелната програма на международния форум „Особен поглед“. В нея българските режисьорки ще се изправят срещу разнообразна селекция от кинодейци, сред които попадат носителят на европейски „Оскар“ Еран Корилин, Владимир Йохансон, работил преди това по заглавия като „Роуг Уан“, „Бързи и яростни“, „Трансформърс“, и др.

Според анонса на „Жените наистина плачат“ филмът ще представи „семейство от жени, което живее в общество, незапознато с думата „пол“. На Бакалова се пада честта да изиграе главната роля на Соня.

Top
>