Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРИЯ ОТНОВО ЯХНА ЛАМБОРГИНИТО НА МИРО ДЗВЕРА

МАРИЯ ОТНОВО ЯХНА ЛАМБОРГИНИТО НА МИРО ДЗВЕРА

мария

Мара Отварачката отново гордо шпори джипа на мъжа си Мирослав Соколов, по-известен с прякора си Миро Дзвера. Репортер на „Уикенд” засече тези дни дребното миньонче зад волана на голямото „Ламборгини Урус”. Мария шофираше бавно скъпата кола из малките софийски улички в центъра.

Регистрационните табели на джипа привличат погледа, защото са съчетание от буквата М и числото 2, което е свързано с имената на двойката – Мария и Миро и любимото им число. Табелите струваха на Дзвера 15 бона.
мара

Докато управлява колата, Отварачката отнесе няколко псувни от изнервени шофьори именно заради по-бавното си шофиране. Дребното миньонче не обича да развива високи скорости и винаги спазва ограниченията на пътя, за разлика от мъжа си Миро, който често „лети” с над 200 км/ч.

Съпруг №3 на певицата много обича бързите и луксозни коли. Освен че са му хоби, той и търгува с тях. „Бензинът му е в кръвта”, похвали го Мария преди време и се изпусна, че Дзвера е с поведение на състезател на пътя.

МАРИЯ РАЗХОЖДА ЧАНТА ЗА 40 БОНА

В началото на връзката им Мария си мислела, че той няма с какво да я изненада по отношение на шофиране, тъй като повече от 23 години все е на път заради професията си. Само че още първия път, в който оставила Мирослав да управлява автомобила, с който пътували, сексапилното миньонче доста се стреснало. Застопорила крака и залепила ръце за тавана. „Бях като някой паяк из колата, не мога да си намеря място”, сподели преди време Отварачката. С времето свикнала и се чувствала спокойна дори когато Мирослав вдигнел рязко скоростта.

Сама тя обаче не си позволява да бърза. Изпълнителката на „Червеният картон” се движеше бавно, но славно с ламборгинито, което ту е в ръцете й, ту Миро й го взима. Сега Марчето се наслаждава на лукса в автомобила и ходи с него на репетиции на шоуто „Като две капки вода”.

Припомняме, че Мария и Миро се ожениха бързо след запознанството си, веднага след като лихварят се разведе със законната си съпруга Вая. За около година Дзвера подари няколко автомобила на Отварачката – джип „Мерцедес”, „Бентли”, „Порше” и „Ламборгини Урус” и се спря. Първите две ги продаде, а поршето и ламборгинито си ги прибра при последния им скандал и побой, но сега отново ги е преотстъпил на благоверната си.

Top
>