Вие сте тук
Начало > Шоу > МАРИАН ВЪЛЕВ ПРОГОВОРИ ЗА ГЛАВНАТА СИ РОЛЯ В „ЮЖЕН ВЯТЪР 2“

МАРИАН ВЪЛЕВ ПРОГОВОРИ ЗА ГЛАВНАТА СИ РОЛЯ В „ЮЖЕН ВЯТЪР 2“

мариан-вълев-marian-vulev

Българският актьор Мариан Вълев ще играе главна роля в продължението на сръбския хит „Южен вятър“. Снимките са приключили едва преди няколко дни и за първи път в студиото на CoolT той разкри подробности за лентата.

По думите му предстои да излезе и сериал по филма. Вълев разказа, че във филма участват едни от най-големите звезди на сръбското кино.

„Продукцията е страшно мащабна. Направена със сериозно финансира, актьорите са големи звезди в Сърбия и Русия“, каза Вълев и направи паралел с българския сериал „Под прикритие“, като уточни, че главните актьори приличат на тези от нашата продукция.

ЗАХАРИ БАХАРОВ И КУКАТА УСКОРЯВАТ С “ЮЖЕН ВЯТЪР 2”

„Под прикритие“ е имало огромен ресурс от фенове във Сърбия. Имаше хора, които чакаха пред хотела ни, за да се снимат с нас. Бяха дошли от Белград, Ниш и др. градове. Имаше стотици истерични деца, които пищяха под хотела, в който живеехме“, каза актьорът.

По думите в продукцията са вложени толкова пари, колкото у нас струват поне 4 големи филма. Имало е екипи от няколко държави. Той сподели, че голяма част от каскадьорите са били българи.

Захари Бахаров и Асен Блатечки също са част от каста на лентата. „Става въпрос за един пограничен конфликт, в който се замесват главните герои – Милош и Милодраг. От българска страна са една групировка, която работи по границата и се занимава с трафик на незаконни неща“, разкри Вълев.

Актьорът сподели, че е нарочен от режисьорите за „лошо момче“ и определено има ранимо сърце. Той уточни, че дори, когато му се налага да играе гангстер, се опитва да покаже и добрите черти в характера му. Според него така героите стават по-истински.

НОВИЯТ КИНО ХИТ: ХРИСТО ШОПОВ СТАНА НАРКОБАРОН, А СРЪБСКИ МАФИОТ ГЪРМИ СИНА МУ

„Изтъкан съм от противоположности. Правя романтични неща. Например, пътувал съм от единия край на света до другия заради жена, напускал съм работата си заради любов и съм готов пак да го направя любовта е изразното средство на една душа“, посочи Вълев.

Артистът коментира и антиправителствените протести, които продължават над 70 дни. Какво каза още той – вижте във видеото!

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Radimo, odmaramo, UBRZAVAMO! Veliki pozdrav sa seta! @zbaharov #juznivetarfilm #juznivetar #juznivetarubrzanje

Публикация, споделена от Južni Vetar (@juznivetarfilm) на

Top