Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МАРТИНА: НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ЗА СЛАВИ!

МАРТИНА: НЕ ИСКАМ ДА ЧУВАМ ЗА СЛАВИ!

мартина-слави

Последната жена, с която Слави Трифонов се е появявал публично, е заживяла на село. От месеци бившата танцьорка Мартина Огнянова се крие далеч от градския шум и това започва да личи във външния й вид.

Бившата красавица е толкова повехнала, че хората се чудят какво е видял в нея най-известният и богат шоумен в страната, за да я издържа в продължение на седем години.

За пред хората Мартина твърди, че не се интересува от нищо друго освен от любовта и личната си свобода. Именно затова решила да заживее на село заедно със своя любим – боксьора Коко Колев, от когото има две деца.

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МАРТИНА СЛЕД СЛАВИ

На село влюбените имали голяма череша, по която синовете им по цял ден се катерели. Сега вече дошло време за бране на плодовете й, така че родителите сщо прекарвали дните си под дървото.

На страничните наблюдатели прави впечатление как Коко не оставя Марти сама дори за минута. Под предлог, че много я обича, той държи да се движат навсякъде прегърнати, пише Уикенд. „На моменти я стиска толкова силно, че човек се чуди как не я задушава“, коментират очевидци.

Коко дори забранил в дома му да се гледа телевизия. В началото на връзката с Мартина той обичал да гледа комедийни сериали заедно с нея, а телевизорът в дома служил основно за тази цел. Но на няколко пъти хванал жена си, че гледа „Шоуто на Слави“. От това толкова му докривяло, че решил да се откаже от телевизията, само и само да е сигурен, че жена му няма да си припомни чрез нея богатия си бивш любовник.

Самата Мартина твърди, че телевизията не й липсва. Но въпреки това винаги, когато става въпрос за нейното минало, е готова да се впусне в дълбоки спомени за славата и светлините на прожекторите.

Пред свои близки казвала, че връзката й със Слави Трифонов е била силно травмираща. „Не искам да си спомням за него. Все едно никога не е било“, казва тя.

 

Top
>