Вие сте тук
Начало > Шоу > МАЩАБНА КИНОПРОДУКЦИЯ ТРЪГВА ПО бТВ

МАЩАБНА КИНОПРОДУКЦИЯ ТРЪГВА ПО бТВ

Мащабна кинопродукция, заснета на различни места по света, тръгва скоро по bTV. Става въпрос за сериал с много динамика и емоции.

Въпреки че създателите на продукцията пазят в тайна подробностите, вратите започват леко да се отварят. А това, което става ясно засега е повече от впечатляващо. На снимачната площадка ни посреща хеликоптер.

Действието започва високо в планината, а героят, заради когото излита хеликоптера е Орлин Павлов. В сериала, разбира се е друг .Съвършено друг: “В първата сцена има много екшън, много адреналин, но оттам нататък историята става много забавна и аз съм сигурен, че ще бъде много интересна за всички зрители”.

Режисьорът на продукцията Тодор Чапкънов е убеден, че зрителите няма да откъснат очи от сериала: “Снимаме екшън, снимаме комедия, снимаме драма. Имаме уникален актьорски състав от супер звезди, имаме новоизгряващи. На най-различни места по света: Испания, Турция, България… Предстои много романтика, много интриги, много обрати, които ще държат всички в изключителна заинтригуваност… Ще бъде много фамозно”.

Любопитството вече е събудено. Засега толкова. Наближава сериал, без който няма да можете.

Top
>