Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“ СЕ ЗАВРЪЩА СЛЕД ПРОВАЛА НА „ЗВЕЗДИТЕ В НАС“

„МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“ СЕ ЗАВРЪЩА СЛЕД ПРОВАЛА НА „ЗВЕЗДИТЕ В НАС“

маскираният певец носорогът гъбарко maskiraniat pevec

Първият сезон на „Звездите в нас“ в България май ще се окаже и последен, говори се в Нова. Шоуто, макар и доста приятно, така и не набра достатъчно голяма популярност, за да има следващо издание. За сметка на това зрителите настояват за „Маскираният певец“ и предаването най-вероятно ще бъде върнато в ефира на телевизията.

Единствената причина, заради която „Маскираният певец“ е било свалено от програмата, е цената на шоуто, твърдят запознати. Участниците в предаването получават хонорар за всяко свое участие. Според слуховете, става въпрос за 1500 лева на вечер. Отделно от това са хонорарите на звездите в детективския панел, които трябва да разгадаят точно кой се крие във всеки костюм.

ОБВИНЯВАТ НЕАДЕКВАТНОТО ЖУРИ ЗА ПРОВАЛА НА „ЗВЕЗДИТЕ В НАС“

Самите костюми също струват луди пари, а за гостуващите участници, които излизат на сцената извънредно с по една песен, също се предвиждат хонорари. Но инвестицията си заслужаваше, тъй като шоуто стана хит още с първия си епизод и до момента, в който телевизията го спря, генерираше огромен зрителски интерес.

В същото време „Звездите в нас“, с което замениха „Маските“ е доста по-евтино и това е основното му предимство. Участниците не са звезди, те или не взимат хонорари от предаването, или са символични, костюмите и гримът са доста семпли, по-сериозни разходи се правят за хонорарите на членовете на журито – Софи Маринова, Тита, Виктор Калев и Дони.

Бюджетът е свит и защото предаването е на запис, за разлика от „Маскираният певец“, което се излъчва на живо. Именно защото „Звездите“ се записва предварително, зрителите не могат да гласуват кои участници да продължат напред в състезанието.

„МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ“ ПРИКЛЮЧИ ЗАВИНАГИ

Гласува единствено публиката в залата по време на снимките. Хората масово и не без основание споделят мнение, че в предаването са набутани участници с връзки, двете дами в журите не са компетентни, а победителят не се избира честно, пише Уикенд. Подобен проблем нямаше нито в „Маскираният певец“, нито в другото шоу за имитатори на Маги Халваджиян – „Като две капки вода“. Заради това, че е на запис, „Звездите в нас“ изглежда режисирано, което също дразни аудиторията. В крайна сметка резултатът е нисък рейтинг.

Top