Вие сте тук
Начало > Събития > МАСОВО МАЗАНЕ НА МОДНАТА ФИЕСТА В АЛБЕНА

МАСОВО МАЗАНЕ НА МОДНАТА ФИЕСТА В АЛБЕНА

Третият ден на Модна фиеста Албена премина под знака на Орифлейм. Всички в аквапарка искаха да се намажат със слънцезащитния лосион  Sun Zone, след който пясъкът не може да полепне по тялото. Удобният спрей с лека формула се абсорбира лесно, а предпазващият комплекс Cellular Protection осигурява сигурна защита срещу UVA лъчите и свободните радикали.

Колекциите облекла от бански и аксесоари на Мери стил, Марини фешън, Лайф стори, Квят и Лейди София, полепваха като втора кожа по телата на манекените. А те бяха едни от най-красивите в България. Мис Лейди България и Мистър Пловдив Константин Айвазов и Стоян Тонев, победиха другата състезаваща се тройка в лицето на Диан Христов, Али Алиев и Мис Сексапил. Много деца аплодираха и заемаха една или друга страна, докато трае състезанието. Най-щастливи бяха мъжете, които изплакнаха очи сред толкова много красота на 16 години Модна фиеста Албена. В края на сутрешното дефиле всички участници се спуснаха по пързалките от аквапарка, по „бързата река” и останалите развлечения, които ги изкушаваха през цялото време.

МАЗАНЕ

Вечерта, същите показаха атрактивни колекции в най-красивото вариете на България, това в Албена, с облеклата на „Ивенти”, „Анджи”, „Теодор”, „Яша”, „Сватбен център София” и „Сватбен център Варна”. Красивите модели влизаха в различни роли под аплодисментите на публиката. В края на дефилето, под звуците на „Бонд” и песента „Виктори”, всички модели, журналисти, дизайнери и гости, тържествено закриха Шестнадесетата Модна фиеста Албена.

Top
>