Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > МАКСИМ ГЕНЧЕВ СТАРТИРА СНИМКИТЕ НА НОВИЯ СИ ФИЛМ

МАКСИМ ГЕНЧЕВ СТАРТИРА СНИМКИТЕ НА НОВИЯ СИ ФИЛМ

„Смартфонът беглец“ е името на най-новият проект на режисьора Максим Генчев, чийто снимачен процес стартира вчера. Продуцент и сценарист на филма е меценатът Златина Филипова. Историята на „Смартфонът беглец“ разказва за специална технологична разработка смартфон, който погрешка попада в търговската мрежа. Впоследствие е закупен от един тийнейджър, за когото технологичното чудо се превръща в любима играчка. И има защо – оказва се, че смартфонът е машина на времето, която пренася децата както в миналото, така и в бъдещето, съобщава Канал 3. В главните роли са младите актьори Симеон Филипов, Матей Генчев и Василена Стоянова, които още в първия ден успяха да се сработят успешно:

„Моят персонаж Ангелина е много силна и е много тъжна в същото това време. Опитва се да се справи с тази своя тъга, защото брат й е болен и ще умре най-вероятно. Ще видите! Ще разберете, ако гледате филма“, разказва Василена Стоянова.

„За моята роля – аз съм обикновен тийнейджър, който е готов на всичко, за да изпълни обещанието , което е дал на момичето, което обича“, пък каза за Канал 3 Матей Генчев.

В продукцията участва и актьорът Ники Сотиров, който влиза в образа на поп Мартин. „Поп Мартин е изключително интересна , противоречива, абсолютно реална личност, влязъл в българската митология с Вълчан Войвода и мисля, че тези суифтове навремето във филма, от реалност 2016-та до преди век и половина създават една много особена , много атрактивна драматургия и вярвам, че това ще стане един страхотен филм“, коментира той.

Продуцент на „Смартфонът беглец“ е меценатът Златина Филипова , която прави своя дебют и като сценарист. „Режисьорът за първи път работи по текст, който не е негов и трябваше много, много, много усилия от страна на двамата, за да изгладим всякакви такива по-емоционални моменти, погрешни тълкувания на забележки от страна на единия и на другия, но мисля , че вече нещата са напълно изгладени и ще вървят само в добър синхрон“, обясни тя.

На финала на снимачния ден целият актьорски състав на “ Смартфонът беглец“ начело с режисьора Максим Генчев отпразнува успешното начало на снимачния процес.

Top
>