Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕДИ И МОНИКА ВАЛЕРИЕВА СЕ РАЗДЕЛИХА СЪС СКАНДАЛ

МЕДИ И МОНИКА ВАЛЕРИЕВА СЕ РАЗДЕЛИХА СЪС СКАНДАЛ

меди моника валериева medi monika valerieva

Слуховете, че фолкзвездата Меди и моделката Моника Валериева са разделени, които вървят от около седмица, днес се потвърдиха напълно. Гласовитият изпълнител и дупничанката вече не се следват взаимно от социалните мрежи – сигурен белег, че са си казали „чао“, забелязаха в светските среди.

Моника дори е премахнала общите им снимки от профила си, заличавайки всички съвместни спомени. На въпроси на нейни почитатели защо е изтрила общото си минало с Меди, тя предпочита да не отговаря. Междувременно плеймейтката и изпълнтеля, роден с името Мехдем Гогов, спряха да се появяват заедно на светски събития и по участията на певеца, което подхрани слуховете за раздялата им. Това не е първата раздяла на бившите влюбени, които до този момент поне 4 пъти в последната година са късали.

ЕТО ПО КОЛКО ПРИБИРА МЕДИ ВСЕКИ МЕСЕЦ

Според мълвата, причината за раздялата този път е поредната изневяра на Меди. Той е бил изловен от Моника, че й е кръшнал с популярна моделка. След грандиозен скандал, двамата са се разделили преди около седмица, твърди източник на Lupa.bg. В момента Меди се наслаждава на свободата си и според мълвата почти всяка вечер се радва на различна нежна компания.

Не е ясно дали и този път Меди и Моника няма да се съберат, както вече се е случвало. Според близки до мургавия изпълнител, той се чувствал добре „сингъл“ и нямал намерение в скоро време пак да потърси утеха в обятията на доста по-възрастната от него Валериева.

Top
>