Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕДИ ПРЕД SECRET.BG: МУЗИКАТА Е МОЯТ ЖИВОТ, ИМАМ УСЕТ ЗА ХУБАВИ ПЕСНИ

МЕДИ ПРЕД SECRET.BG: МУЗИКАТА Е МОЯТ ЖИВОТ, ИМАМ УСЕТ ЗА ХУБАВИ ПЕСНИ

меди-medi

Меди е сред най-актуалните фолк изпълнители. В последните месеци той атакува музикалните чартове с няколко успешни парчета, сред които дуети с Ваня и Константин. След успеха на проектите Меди започна все по-често да се появява на страниците на жълтата преса. 

-Тези дни обяви, че са ти откраднали колата. Как се случи и има ли напредък в търсенето?

-Да, откраднаха ми колата. Ами случи се съвсем неочаквано за мен и то от място, където не вярвах, че подобно нещо може да случи. Няколко дни си мълчах, но след това споделих с моите последователи в социалните мрежи, за да бъдат предпазливи и да внимават, защото явно и в трудната ситуация, в която се намираме не може да спре лошите хора. Относно търсенето, за момента няма напредък. Чакам информация от органите на МВР и се надявам на положителна развръзка

-От седмици светът е различен заради коронавируса. Спазваш ли препоръките за стоене вкъщи?

-Да, спазвам карантината и наложеното извънредно положение. Седя си вкъщи и съм ограничил контактите си до минимум. Много е важно да имаме много висока лична хигиена и да вярваме, е скоро всичко ще отмине.

-В последните месеци името ти се нареди до това на топ изпълнителите. Как успя да изкачиш стълбичката на успеха?

-Стълбичката на успеха не се изкачва лесно. Напротив, стъпало по стъпало и най-важното е да влагаш много труд и постоянство в това, което правиш. Също така е изключително важно да работиш с екип, с който гледате в една посока. Тогава всичко се получава по-лесно.

меди-medi

-Прави впечатление, че последните ти проекти са дуети с изпълнители от различни компании Това случайност или тактика за покоряване на по-голяма аудитория е?

-Със сигурност не е някаква специална тактика Когато ми хареса един проект, за мен не е от значение от коя компания е изпълнителят. Аз съм отворен за всякакви колаборации, стига да си заслужава и да ми харесва песента.

-Очакваше ли „Параноя” да предизвика такава еуфория и да завладее дискотеките толкова бързо и масово?

-Да, очаквах успеха на „Параноя”. Музикант съм и имам усет към хубавата песен. Знаех, че това е добро парче и ще има успех.

-След представянето на последните ти песни , които се превърнаха в хитове, някои медии те забъркаха в крими истории. Има ли истина в написаното или е поръчка?

-Когато човек става популярен, неминуемо започват да го съпътстват и негативни коментари или като в моя случай фалшиви „новини’. Гледам да приемам нещата с усмивка и да вярвам, че хората са достатъчно умни, за да не вярват на подобни измислици. Славата върви както с много плюсове, така и с подобни минуси.

-Започна ли да усещаш тежестта на популярността?

-Не мога да кажа, че нещо ми тежи. Музиката е моят живот и всичко, което правя ми доставя огромно удоволствие.

Константин се пошегува при Николаос Цитиридис, че ти търси гадже. Има ли напредък?

-Все още съм в процес на търсене и както се пошегувахме и тогава, на ръкопашен бой. (смее се)

меди-medi-константин-konstantin

-Преди години участва в различни музикални формати. В момента върви „Гласът на България”. Помагат ли подобни формати на изпълнителите или ги заблуждават?

-Помагат, защото това е начин да те забележат. След това обаче всичко зависи от самия  човек, дали ще успее да развие това, което е получил като известност и да знае как да продължи.

Top