Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЕДИ ПОКАЗА БРАЧНА ХАЛКА: ОЖЕНИ ЛИ СЕ ЗА МОНИКА ВАЛЕРИЕВА?

МЕДИ ПОКАЗА БРАЧНА ХАЛКА: ОЖЕНИ ЛИ СЕ ЗА МОНИКА ВАЛЕРИЕВА?

меди моника валериева medi monika valerieva

Моника Валериева може и вече да е станала госпожа, след като Меди сподели доста интересен кадър на стори в Instagram. „Или съм приоритет номер 1, или… изчезвам!“, заяви в началото на годината Моника и предизвика вълна от негативни реакции, но може би това е повлияло за някои решения.

Певецът сподели снимка, на която се виждат мъжки ръце с брачна халка.

меди

Всички са затаили дъх и се молят Меди да не е предложил на любовницата си, но може да си отдъхнат. На този етап няма нищо официално, Моника не се е похвалила със скучен пост в социалната мрежа, че е омъжена жена и съответно… фотото може да е свързано с много неща. Меди може да е снимал нов музикален клип или фотосесия за някой бутик за бижута. Възможностите са много, а фенове се надяват да няма сватба.

МЕДИ ВЕЧЕ Е ПРОДУЦЕНТ, ОБЯВИ ЛЕЙБЪЛА СИ

Наскоро някои последователи заплашиха, че ще се откажат от Меди, ако връзката му с тунингованата плеймейтка продължи, пише vbox7. Фолк звездата надали е обърнал внимание на фенските закани, а и дори да е – надали му пука много.

Ако обаче М+М наистина сключат брак, то той най-вероятно няма да продължи дълго. Преди връзката на Меди и Моника да стане публична, двамата са се разделяли няколко пъти, твърдят източници.

МОНИКА ПОКАЗА КАК МАЧКА ЧАРШАФИТЕ С МЕДИ В ДУБАЙ

Наскоро самата Моника сподели, че е имало период, в който Меди не вярвал на паник атаките ѝ, но вече имал повече разбиране за състоянията, в които изпада нежната му половинка.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Monika Valerieva 🌹 (@monikaavalerieva)

Top