Вие сте тук
Начало > Край Босфора >  МЕЛИСА АСЛЪ ПАМУК ТАЙНО СЕ ОМЪЖИ

 МЕЛИСА АСЛЪ ПАМУК ТАЙНО СЕ ОМЪЖИ

мелиса аслъ памук юсюф язъджъ melisa asli pamuk

Екранната Джемре Гю от хитовия сериал „Ирония на съдбата“ се „предаде“ в ръцете на полузащитника на френския отбор „Лил“ – Юсуф Язъджъ. Прочутата актриса се омъжи за настоящата си половинка, но все още не са известни подробности как и къде се е провела сватбената им церемония. Брачният им съюз става известен, след като тя променя фамилното си име в своя профил в социалната мрежа „Язъджъ“.

Мелиса и Юсуф са заедно от миналото лято. Интересното е, че футболистът е с 6 години по-млад от нея. Спекулации, че Юсуф е предложил брак на Мелиса, се появиха по-рано тази година, когато двамата бяха на съвместна романтична почивка в Града на любовта – Париж.

През миналата година Памук прекрати връзката си с известния музикант и артист Мустафа Мерт Коч, след като в медийното пространство се появиха слухове, че той й е изневерил. Скоро след това актрисата е забелязана в компанията на вратаря на футболния „Фенербахче“ Алтай Байъндър. Аферата им е краткотрайна и от известно време за почитателите на Аслъ не остава съмнение, че сърцето й е заето от друг футболист, а именно шест години по-младия от нея Юсуф.

МЕЛИСА АСЛЪ ПАМУК ПОЛУЧИ ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА БРАК, НО НЕ ОТГОВОРИ

Според разпространяваните информации двойката е нетърпелива да узакони връзката си и вече е започнала с подготовката за сватбата.

Мелиса е позната у нас и с ролята си на Асу в обичаната поредица „Черна любов“. През тази година тя партнира за втори път на атрактивния си колега Алперен Дуймаз (Керем от „Ирония на съдбата“) в драматичния сериал „На мъжете не може да се вярва“. Въпреки големите очаквания към проекта обаче, той приключва с едва 13 епизода и е белязан от неприятни скандали между Мелиса и Алперен.

Top
>