Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИХАЕЛА МАРИНОВА СКЪСА С ГАДЖЕТО ЗАРАДИ БИВШИЯ

МИХАЕЛА МАРИНОВА СКЪСА С ГАДЖЕТО ЗАРАДИ БИВШИЯ

михаела-маринова-александър-дюлгеров

Михаела Маринова е скъсала с футболиста Александър Дюлгеров заради старото си гадже – музиканта Иво Добрев. Това са най-пресните слухове в светските среди. Младата певица никога не е спирала да се среща с бившия си. Тя поддържала контакти с него уж по работа. Това обаче в крайна сметка е довело до раздялата й с Александър.

Футболистът беше официално гадже на Михаела в продължение на близо 4 години. Тя се залюби с него, след като скъса с колегата си Иво Добрев. Тогава младата певица беше едва 20-годишна. Тя бързо напусна жилището на родителите си, за да се премести при Дюлгеров, като обаче не спря да се среща и със своя бивш любим.

Тъй като и двамата имаха договор с продуцентката Саня Армутлиева след участие в „Х Фактор“, продължиха да работят заедно.

МИХАЕЛА МАРИНОВА ПРОГОВОРИ ЗА РАЗДЯЛАТА С ФУТБОЛИСТА

Иво е съавтор на много от парчетата на Михаела. Точно когато тя се събра с Александър, се заговори, че той също има ново гадже – актрисата Мария Бакалова, която се е снимала в негов клип. Покрай работата двамата се харесали и започнали да се срещат. Тогава Мария все още е студентка и никой не подозира, че й предстои заминаваме за Холивуд, световна слава и номинация за оскар.

Връзката й с музиканта не е дълга, но е послужила за основание на футболиста да не ревнува Михаела от бившия й любим.

Преди две години се заговори, че Михаела и Александър са се сгодили, но сватба така и не последва. За сметка на това тази пролет тръгнаха слухове, че двойката се е разделила. Футболистът и певицата изкарали поотделно Великденските празници, тя не е отишла на купона за рождения му ден, а собствения си рожден ден отпразнувала в Полша с приятелка.

ОМРЪЗНАХА ЛИ СИ? МИХАЕЛА МАРИНОВА И АЛЕКС СИ БИХА ДУЗПАТА?

В продължение на месеци двойката запази мълчание по темата за раздялата си. Миналия уикенд обаче самата Михаела индиректно потвърди за нея в интервю.

Много хора видяха в думите й намек, че Александър не е най-добрият мъж за нея и че тя след дълги колебания е намерила сили да се раздели с него, за да продължи напред в търсене на нещо по-добро, отбелязва Уикенд. В това лутане обаче до певицата е бил Иво. Тя не пропусна да спомене името му като един от авторите на новата си песен и в същото време подчерта, че с него се познава от години и че двамата „говорят на един език“.

Top
>