Вие сте тук
Начало > Събития > Мистър София > МИХАИЛ БЕРИША: ИСКАМ ДА БЪДА ПРИМЕР ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ

МИХАИЛ БЕРИША: ИСКАМ ДА БЪДА ПРИМЕР ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ

михаил-бериша

На 23 юли ще се проведе конкурсът „Мистър София 2020“ в Plazza Dance Sofia. Secret.bg като медиен партньор на събитието ще ви срещне с всеки един от претендентите за титлата в блиц-интервю. Запознайте се с Михаил Бериша.

-Представи се.
Здравейте, казвам се Михаил Бериша, на 26 години и съм град София. Преди няколко години тежах 140 килограма, като към момента съм свалил над 55 от тях. Дълго време бях сам и разбрах, че трябва да се се променя. Бях обиждан от жените заради наднорменото тегло и това стана основната ми мотивация. Минавах всеки ден покрай фитнес на Георги Димитров, той ми подаде ръка и благодарение на него с тренировки и хранителен режим за 3 години успях да изградя това тяло.

-С какво се занимаваш?
Фитнес инструкторът съм, като се занимавам само с хора с наднормено тегло. Искам да помагам на хора като мен, защото аз най-добре знам какво им е и мога да ги мотивирам!

-Как поддържаш тялото си?
Поддържам тялото си със специален хранителен режим и здрави тренировки. През свободното си време тренирам кик-бокс, но само любителски, а не с цел да ходя на състезания.

-Участвал ли си на други конкурси?
Не съм участвал.

-Защо реши да участваш в “Мистър София”?
Реших да участвам защото имам какво да покажа като визия. Също така искам да бъда пример за младото поколение, искам да докажа, че човек повярва ли в себе си може да постигне всичко!

-Как трябва да изглежда един мистър?
Моето мнение е, че трябва да изглежда атрактивен, с атлетично тяло, усмихнат и позитивен. Също така смятам, че със някоя вдъхновяваща история може да бъде пример за младото поколение мъже!

михаил-бериша

-С какво се отличаваш от другите претенденти?
Да кажем с татуировките ми. Имам много татуировки. Религиозен съм, а по този начин изразявам вярата си! Имам страх само от Бог!

-Победата или участието е по-важно за теб?
За мен участието е важно! Единствената ми и точна цел е да покажа каква трансформация съм направил и да мотивирам повече хора да постигнат същите успехи

-На какво си готов за победата?
Готов съм на всичко!

-Какво очакваш да ти донесе конкурсът?
Общо взето искам да се развивам в фитнес индустрията. Искам да направя страница за хора с наднормено тегло, които да тренирам и да издавам хранителни режим. Мисля, че конкурса ще помогне моята история до повече хора в нужда, на които да мога да помагам!

Гардероб : Boutique Reserve – www.reserve-bg.com
Lusso Butik – www.lusso.bg
Фотограф : Пейо Пеев, Art Studio Allure

Top
>