Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИКА СТОИЧКОВА БРЕМЕННА, ВДИГА СВАТБА ДО ДНИ

МИКА СТОИЧКОВА БРЕМЕННА, ВДИГА СВАТБА ДО ДНИ

Мика Стоичкова заведе новия в Барселона

Мика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков, пише Intrigi.bg. Дъщерята на Христо Стоичков съвсем наскоро е разбрала благата вест и е в съвсем ранна бременност.

Дали заради деликатното й положение, или е планирано отдавна, но съвсем скоро Камата ще отведе щерка си и до олтара. Сватбата е планирана за 20 юли, като най-вероятно двамата бързат да се венчаят, преди да е наедряло коремчето на Мика.

Футболната наследничка и Мартин са заедно от близо 2 години. Отношенията им бързо станаха сериозни и скоро Мика започна дъщеричката си с новия си избраник. Малката Миа е плод на любовта между щерката на Камата и Айкут Рамадан, с когото също имаха брак. Заради изневяра от негова страна обаче Мика приключи отношенията си с него и дълго време нямаше мъж до себе си.

МИКА СТОИЧКОВА СЕ ПОКАЗА С НОВИЯ ОТ СПАЛНЯТА  

Трайков също има дете от предишната си връзка – малкият Крис е почти на възрастта на Миа, но двамата рядко прекарват време заедно.

Най-щастлива от благата вест била малката Миа, която много искала да си има сестричка. Но какъв е полът на бебето – все още не се знае…

Top
>