Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИЛА И САМИ ПРИБРАХА И ВТОРОТО БЕБЕ

МИЛА И САМИ ПРИБРАХА И ВТОРОТО БЕБЕ

мила сами mila sami

иалити семейството Сами Хосни и Мила Савова прибраха вкъщи и втората си рожба – малката Сорая. Вчера мама и бебе бяха изписани от столична болница и вече са у дома, където се радват на компанията на татко Сами и баткото на Сорая – първородния син на Хосни и Савова – Тарек, който е на годинка и четири месеца.

Щастливата майка разкри, че към момента Тарек не ревнува от сестра си, а дори при първата им среща в болницата я е галил и целунал. „Истината е, че ние се опитвахме да интегрираме Тарек, че ще има сестричка още по време на самата бременност. Когато вече ми личеше и имах голям корем, започнахме да го караме да ми целува корема, да й говорим“, разказва Мила и допълва: „Сега, когато се запознаха двамата в болницата и той започна да я гали, накарахме го да ми помага и да носи памперсчета, да я цунка. Към момента изглеждат добре нещата, ще видим дали занапред ще изглеждат така розово нещата“ (смее се), разказа Савова в предаването „Нa кафе“ по NOVA. Двамата със Сами ще дават същата любов и внимание на сина си, каквито са давали досега и по този начин ще се опитат да избегнат ревността, която често се поражда в по-големите деца при появата на бебе вкъщи.

САМИ ПАК ЩЕ СТАВА ТАТКО, РАЗКРИ ПОЛА НА ВТОРОТО БЕБЕ

Също като батко си Сорая има нетрадиционно име за нашите географски ширини, но Мила поясни, че е търсено нещо звучно, а и значението и на двете имена на децата им значи звезда. „Тарек значи сутрешна звезда от арабски. Сорая също значи звезда. Всъщност има спекулации дали значи съзвездие или ярка светеща звезда. Идеята ни беше да са много звучни и нетрадиционни имена за България, но също така те са много традиционни за арабските държави“, поясни Савова, пише „Телеграф“.

Освен че името на малката принцеса има почти същото значение като това на батко й, тя ще носи и дрешките му, когато е бил на нейната възраст. Мила разкри, че пазят всички неща на Тарек и те ще послужат в отглеждането и на дъщеря им. „Всичко е от Тарек останало. Ние не сме от тези хора, които отдават голямо значение на вещи и т.н., така че не се изненадвайте, ако видите Сорая облечена в синьо или зелено“ (смее се), споделя още Мила.

САМИ ХОССНИ ПОКАЗА 40-ДНЕВНИЯ СИ СИН

Макар да са минали само 5 дни от раждането, което бе секцио, тя се чувства в перфектна форма и усмивката й не слиза от устата й.

„Родих я по-мъничка в сравнение с Тарек. Той бе 4 кг и малко, а тя се роди 3,100 кг. Абсолютно всичко мина прекрасно. На мен докторите ми казаха, че колкото по-бързо се възстановя след секциото, толкова по-бързо ще ми я дадат и дадох всичко от себе си това да стане максимално бързо. Има и нещо друго, аз съм на мнение, че ако се фокусираш върху болката, я има, но ако не, я няма“, с усмивка казва Савова.

Top
>