Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИЛА И САМИ ХОССНИ СТАНАХА РОДИТЕЛИ

МИЛА И САМИ ХОССНИ СТАНАХА РОДИТЕЛИ

сами-мила-sami-mila

Още едно звездно бебче се появи на бял свят само преди броени часове. След като през май тази година фитнес инструкторът Сами Хоссни, добил популярност след участието си във „Фермата“, и Мила Савова, участничка в последния сезон на „Сървайвър“, споделиха, че очакват своята първа рожба, ето че тя вече е тук.

„Видях го, Сами беше до мен през цялото време, преди мъничко си тръгна. Много съм щастлива, много съм доволна и така. Всичко е наред, много благодаря на всички, които питат и пишат. Много яка емоция!“, сподели в стори самата Мила.

„Благодаря, че си винаги с мен Сами Хоссни!“, написа тя върху самото стори в инстаграм. По думите и разбираме, че и тя, и малкият са добре, а раждането е било с цезарово сечение.

САМИ ХОССНИ И МИЛА САВОВА РАЗКРИХА ПОЛА НА БЕБЕТО

Сами също отбеляза щастливата новина в социалните мрежи, благодари на своята половинка, че го дарила с най-голямото богатство. „Мила е невероятен герои и жена за пример. Обичам те безкрайно, любов моя“, пише още щастливият татко.

Припомняме ви, че двамата разкриха най-чаканата новина чрез пост в Инстаграм: „Решихме, че ни омръзна да спим и да правим каквото си искаме през цялото време. И така де… изглежда, че имаме нов шеф. Шефът най-вероятно ще стартира работа на новата си позиция през октомври 2022“ – написа Сами Хоссни към кадъра, на който Мила държи снимка от ехограф.

Top