Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИЛКО СЛОЖИ ОЧИЛА, МУСТАКЪТ ВЕЧЕ НЕ Е САМОТЕН

МИЛКО СЛОЖИ ОЧИЛА, МУСТАКЪТ ВЕЧЕ НЕ Е САМОТЕН

milko милко

Тоталната трансформация на Милко Калайджиев продължава! След като промени формата на мустака си, свиленградчанинът сложи и очила. Няма шега, няма измама – Милко става първият представител на фолка, който слага цайси.

Оказва се, че това не е прищявка, а необходимост. Зрението на 67-годишния изпълнител е отслабнало, като му създава трудности при четене. Затова Милко решава да вземе мерки и си купува очила, за които брои няколко стотачки. Те са дизайнерски и отдалеч впечатляват, че са от „скъпото“.

Фенове побързаха да се позабавляват на негов гръб, като го атакуваха с коментари, че новата придобивка много му ходи на модерния мустак. Заради участието си в телевизионното предаване „Като две капки вода“ Милко се принуди да си обръсне легендарния мустак, който пускаше в продължение на 30 години. След края на шоуто той отново заложи на познатата си визия, макар мустакът вече да изглежда различно.

„Реших, че мустакът вече ще бъде малък. Купих си и специална машинка, която да държи до номер 5. Ще имам коцкарски мустак“, заяви през смях Калайджиев, който трудно се понасяше с гладко обръснато лице. Разказваше, че съпругата и синовете му не могат да го приемат, а самият той избягвал дори да се поглежда в огледалото.

Въпреки че вече е с очила, той няма проблеми с оформянето му и добре се справя пред огледалото – процедура, която изпълнява абсолютно всяка сутрин, след като стане от леглото.

Въпреки големия си брой музикални ангажименти Милко намира време да се грижи сам за бизнеса си.

„Имам язовир, около него има огромни поляни и искам винаги да е изчистено, окосено. Всеки се възхищава от поддържането на мястото. Там е и къщата ми за гости. И там имам двор за косене около басейна, поддръжка на водата. Всичко това правя аз, защото ми доставя удоволствие. Не съм си наел работник, защото никой няма да го прави със сърце, както го правя аз“, разказва Калайджиев, пише България днес.

Преди години той се отказа да отглежда прословутите си дини, тъй като бизнесът не беше чак толкова доходоносен. Затова сега сее нивите си с домати и пшеница, които му носят добри печалби.

Top
>