Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИРЕЛА ПРИЗНА, ЧЕ Е КРИЕЛА ВРЪЗКАТА СИ С ВАЛЕРИ

МИРЕЛА ПРИЗНА, ЧЕ Е КРИЕЛА ВРЪЗКАТА СИ С ВАЛЕРИ

мирела илиева валери григоров mirela ilieva valeri grigorova

Участничката от „Игри на волята“ напусна с признанието, че криела отношенията си с Валери, който си тръгна по-рано от риалитито.

Това се случило заради бившата й изгора Лефтеров, с който бяха заедно в отбора на Непобедимите. След като се запозна на терена със сина на олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева, между двамата пламнали чувства. За да запази честта на бившия си, тя и Валери криели близостта си. „Криех връзката си с Валери, за да не засегна Лефтеров“, призна на финала си в Игрите.

Неочаквана елиминационна битка посрещна капитаните Алекса и Мирела на Арената на най-екстремното риалити. Двамата бяха изправени пред тежки изпитания за издръжливост, сила и координация, а след множество обрати, изходът от битката се оказа фатален за танцьорката Мирела. “Това е най-великото нещо, което ми се е случвало. Научих, че мога много повече, отколкото съм си мислила и научих, че има защо да се наричам Безстрашна. За мен беше чест, че бях част от тази битка днес”, сподели Мирела през сълзи на водещия Димо Алексиев.

ВАЛЕРИ РАЗКРИ КАКВО СЕ СЛУЧВА С МИРЕЛА СЛЕД „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

Тя разкри пред Алекса, че се чувства предадена от Лефтеров, който не я защити, излизайки на Арената вместо нея, отбелязва ХотНюз. Здравословното състояние на Джаферович не ѝ позволи да играе, което изправи Безстрашните пред извънреден нов избор на капитан. Мирела предложи да поеме риска на отговорния пост вместо приятелката си, което се оказа съдбоносно решение за нея. На Арената тя очакваше да се изправи срещу знаменосеца Виктория, а появата на Алекса се превърна в неприятна изненада за танцьорката.

Top
>