Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > МИРО ПРИЗНА ПРЕД ФЕНОВЕТЕ СИ

МИРО ПРИЗНА ПРЕД ФЕНОВЕТЕ СИ

Миро призна пред феновете си за любопитни моменти от работата си. Преди дни изпълнителят сподели в своята официална Facebook страница за подкрепата, която му е оказал наш популярен ТВ водещ и журналист.

Знаете ли защо в „оМИРОтворен“ благодаря само на Ники Кънчев и защо го обичам толкова? След кариZма, бях направил видео на „Някога преди“ и „Завинаги“ (с Анелия), но албумът „оМИРОтворен“ стоеше в студиото, тъй като още нямах продукт, който лично за мен да постави едно категорично „ново начало“. Тогава, една пролетна сутрин Ники Кънчев звънна да попита дали имам нужда от помощ с продукцията и аз казах да, а останалото е история.

споделя изпълнителят. Той разказва и за историята, в която сладоледите „Nirvana“ си поръчаха една песен (чрез Ники), платиха един клип, от който получиха музика и кадри за една реклама.

„Нирвана“ беше заснет само ден преди с 11-годишната Дивна да бъдем на финал на „Пей с мен“. Всъщност, от снимките отидох безсънен на предаването… и спечелихме! „Нирвана“ не беше най-успешната песен и дори не намери място в „оМИРОтворен“, но тя подготви за големия удар и остави следа!“, 

разказва още Миро.

Top
>