Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > МИС СИЛИКОН ЩЕ СЕ ВИХРИ НА МОРЕТО

МИС СИЛИКОН ЩЕ СЕ ВИХРИ НА МОРЕТО

Мисис България Мариана Маринова обявява кастинг за Мис Силикон. Седмото издание на конкурса ще се проведе в средата на юли на морския бряг.

До финала на конкурса ще бъдат допуснати 10 момичета – една от тях ще спечели титлата Мис Силикон, както и голямата награда от 10 000лв.

И тази година конкурсът подкрепя благотворителната кауза „Im Beautiful“ в полза на жени, които имат нужда от пластична и рекунструктивна хирургия. Едно от момичетата ще спечели титлата Мис Естетика – и ще стане лице на кампанията.

Международно жури ще избира победителките в конкурса. От няколко години председател на журито е проф д-р Зиад Ал Чирики – собственик на болница за пластична и естетична медицина в Германия. Тази година специално за конкурса пристига Д-р Франк Ла Мадрид От колумбииската болница по естетична медицина. Освен тях към журито ще се присъединят част от носителките на титлата Джулиана Гани, Габриела Попова и Гергана Райчевска.

Кастингите за конкурса ще продължат до 15 юли, желаещите да участват могат да изпращат снимки и информация на страницата на конкурса във фейсбук.

Top
>