Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИСИС БЪЛГАРИЯ ВАЛЕРИ СТЕФАНОВА СЪСЕДКА НА ЛЕО ДИ КАПРИО

МИСИС БЪЛГАРИЯ ВАЛЕРИ СТЕФАНОВА СЪСЕДКА НА ЛЕО ДИ КАПРИО

валери стефанова valeri stefanova

Мисис България Валери Стефанова – съседка на Леонардо ди Каприо Моделката и адвокат посрещна рождения си ден в Сейнт Бартс – любимото място на Дуа Липа и Майк Тайсън Една от най-прочутите носителки на наградата “Мисис България” Валери Стефанова посрещна рождения си ден на карибската площадка Сейнт Бартс – любимото място на десетки холивудски звезди, сред които световната сензация Дуа Липа и боксовата легенда Майк Тайсън.

Красавицата е духнала свещичките в компанията на любимия мъж и приятели. Бутикова торта, добър алкохол, дрехи и бижута са били малка част от изненадите, с които са сюрпризирали нашенката. Валери се е насладила на няколко запомнящи се вечери.

Една от тях е завършила в басейна на вилата, намираща се в близост до къщите на поп звездата Бионсе и актьора Леонадро ди Каприо.

В развлекателната платформа инстаграм тя сподели секси история, т.е. публикация достъпна само в рамките на 24 часа, уловила как се разхожда пред камерата в изрязан бански костюм.

На сочения за един от най-скъпите острови на Карибите Стефанова е прекарала близо седмица. Любопитна подробност е, че екзотичната дестинация е фаворит също за клана Кардашиян.

валери

Top