Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИС БЪЛГАРИЯ ЯХНА ЗВЯРА НА ГАДЖЕТО СИ (СНИМКА)

МИС БЪЛГАРИЯ ЯХНА ЗВЯРА НА ГАДЖЕТО СИ (СНИМКА)

стивън-тамара-

Суперлъскава кола ще вози перфектната фигура на Мис България 2017 г. Тамара Георгиева. Мултимилионното гадже на хубавицата Стивън Роуз получи като подарък от майка си – бизнесдамата Катя Роуз, прескъп „Макларън“, модел 570GT, на стойност близо половин милион лева.

Стивън, който се дипломира в елитен колеж в Барселона преди броени дни, получил скъпарската кола заради успешното завършване и веднага гордо се снима с возилото, цвят черна пантера. Двойката в момента отмаря в слънчева Гърция и празнува успеха на Стивън над учебниците. Елитното бизнес училище, което мистър Роуз завърши, събра на пищна церемония не само абсолвентите, но и роднините им. На първите редици от горе до долу в маркови тоалети били именно любимите жени на Стивън – майка му Катя и половинката Тамара, която наскоро се премести в Барселона, за да е по-близо до любимия си.

През цялото време Катя снимала на видеоцеремонията по изкласяване на частния колеж, който за един семестър струва 10 000 лева. За семейство Роуз парите не са проблем, след като бизнесдамата Катя успя да подари на сина си една от най-елитните коли в момента на пазара, пише „България днес“.

И с лъскавото возило Тамара и Стивън вече се возят около гръцките плажове, за които заминали веднага след дипломирането. Въпреки че са от дълги години двойка, Тамара не живееше с гаджето си, което според светските клюкари вече е готово да предложи брак на по-голямата си половинка. Стивън решил първо да изкласи в бизнесучилището и след това да свие гнездо с най-красивата българка за 2017 година. Според приятели на двойката Тамара и Стивън обмисляли сватба извън България, за да се отърват от папараците, а и фамилия Роуз имат имоти извън страната, един от които в слънчева Барселона.

stivan-rose

Двойката стана популярна покрай скандала с избора на Тамара за най-красива българка. Преди да коригира носа си, хубавицата беше подложена на критики, че не отговаря на идеалите за красота за една Мис. Тогава именно бъдещата й свекърва – ултрабогатата Катя Роуз, твърдо я защити, а Тамара и до днес работи във фамилния бизнес на бъдещия си съпруг и винаги е рамо до рамо с Катя.

Top
>