Вие сте тук
Начало > Шоу > СЛЕД ПРОВАЛА КАТО ВОДЕЩ: МИТЬО МАРИНОВ ИЗЛИТА ОТ bTV?

СЛЕД ПРОВАЛА КАТО ВОДЕЩ: МИТЬО МАРИНОВ ИЗЛИТА ОТ bTV?

митьо маринов mityo marinov

Митьо Маринов се справяше добре като политически репортер. Като водещ обаче е доста критикуван, а на моменти и преиграва в опитите си да бъде забавен в стил Сашо Кадиев. Вече се появиха твърдения, че Би Ти Ви скоро ще го „снижи“ и той няма да води блока „Тази събота и неделя“ с Бесте Сабри.

Митьо се опитва да бъде забавен водещ, но е очевадно, че не му се получават шегите. Бившият му ментор Антон Хекимян дори избухна в ефир по време на акцията „Да изчистим България за един ден“ след импровизация на Митьо, при която набута микрофона в ръцете на шефа си и го накара да закрие предаването.

МИТЬО МАРИНОВ ВЪРТИ ЛЮБОВ С КОЛЕЖКА

Шефовете на Митьо били в стрес каква пак „оригинална“ изцепка ще пусне. Неотдавна се наложи актрисата Силвия Лулчева да му прави забележка, че не се е подготвил добре за интервюто с нея. Преди седмица пък Митьо си направи неуместна шега, докато актрисата Луиза Григорова обясняваше за смяната на партньорите в любовта.

Тогава водещият опита да бъде забавен с репликата „викат му „суингъри“, което обаче не беше на място, защото ставаше въпрос за любовна пиеса, която разкрива множество чувства.

Митьо Маринов има богат опит като репортер. Близо 10 години той се занимаваше с отразяване на политически събития.

Top