Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИТЬО ПИЩОВА С ПЕЙСМЕЙКЪР И ДВЕ ЛЮБОВНИЦИ

МИТЬО ПИЩОВА С ПЕЙСМЕЙКЪР И ДВЕ ЛЮБОВНИЦИ

митьо пищова mityo pishtova

20 бона платил Митьо Пищова за пейсмейкър в германска болница. Откакто е с новата американска машина, любимецът на народа е като пушка и не чувствал задух, а двете му нови любовници били в екстаз от него. Това сподели пред „България Днес“ бохемът от Арбанаси, който в последните години преминава през изключително тежък здравословен период.

„Добре съм, вървя спокойно вече, не се задъхвам, джасам здраво. Имам две нови любовници на по 24 години. Един месец много ме болеше, докато машинката се настани, и още месец, докато я приеме тялото. Но се свиква, сега няма проблем. Пия специални американски лекарства за 840 лв. на месец“, сподели Димитър Маринов.

Преди броени дни Пищова погребал единия от двамата си братя – Иван от Габрово. „С 12 години е по-млад от мен. Имаше рак с разсейки, махнаха му жлъчката, но не успяха да го спасят“, разкри пред вестника Митьо.

Още на следващия ден след опелото любимецът на народа започнал подготовка за поредния конкурс за красота, който провежда. Този път „Мис Модел на България“ ще бъде в легендарния хотел на Митко Пайнера в Харманли от 17 до 20 април.

През миналото лято Митьо Пищова се закрепи след едномесечни кални бани в Поморие. Престоят му е подарен от близък приятел за рождения му ден навръх Голяма Богородица на 15 август.

МИТЬО ПИЩОВА СВАЛИ 50 КГ СЪС СЕКС И КРАСТАВИЦИ

След процедурите и почивката на морския бряг любимецът на народа се чувства като прероден. Бохемът от Арбанаси планува възстановителни процедури и в Павел баня след два месеца, като дотогава се отдава на новата си мания – разведени майки от 28 до 33 години.

Животът на Пищова е низ най-вече от здравословни проблеми през последните години. В началото на декември 2020 г. Митьо даде теле за курбан, след като мина изключително тежко през коронавируса. Година и половина по-рано се подхлъзна и нарани тежко три прешлена на гърба. В Израел лекари му имплантират пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат.

Преди това Митьо преживя два инфаркта, едва не му ампутираха крака заради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка вкъщи и успя да се пребори за живота си. А след това лежа в болница и заради кръвоизлив в дебелото черво.

Затова и финансово положението на Пищова не е никак розово, а парите за пейсмейкъра в Германия и средствата за медикаментите всеки месец поемал негов верен от години авер.

„От това се издържам само – провеждането на конкурси за красота и помощта на мои близки богати приятели, които обичам. Нека всички, които почитат любимеца на народа, да се свържат с мен на телефон 0895 63 63 63 и да помогнат кой с каквото може“, каза пред вестника Митьо.

Top
>