Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МИТЬО ПИЩОВА СЕ ПЕНСИОНИРА С ФИНАЛЕН РАЗВРАТ

МИТЬО ПИЩОВА СЕ ПЕНСИОНИРА С ФИНАЛЕН РАЗВРАТ

митьо-пищова

Легендарният любител на манекенки Митьо Пищова става пенсионер. Следващата година търновецът започва да получава пенсия от държавата. По думите на Пищова тя няма да е минималната, защото през последните години се осигурява добре.

Митьо Пищова заяви пред „България Днес“, че ще отбележи своя 60 юбилей за четвърти път. Боляринът, известен със страстта си към красиви момичета, ще черпи приятели в Слънчев бряг по случай юбилея, макар сайтът „Уикипедия“ да обявява, че е на 64 г.

„Разгорещени, страстни и свободни, плеймейтки и моделки, чакам ви в Слънчев бряг!“

Тази покана отправя колоритният търновски бизнесмен, който ще вдига шумно парти на 15 август в курортното градче. За поредния грандиозен купон Пищова ще черпи със скъпо вино, бърбън и шампанско. Както самият той казва, поне 150 човека ще празнуват заедно с него.

„Като за последно ще плющя девойки колкото мога! Искам разврат!“, това е желанието на Пищова, който твърди, че тази година чуква 60 г.

„С кашони от най-качествения и скъп алкохол ще черпя своите приятели“, допълва още Пищова.

Традиционната трапеза на партито ще бъде обсипана с поне две агнета, въртени на чеверме, и различни видове морски дарове. Митьо разказва, че е уредил най-добрите главни готвачи да приготвят храна за гостите му.

След поредица от инфаркти и операции Митьо Пищова иска да го удари на живот като за последно. Бохемът пръска 10 бона за организацията на купона, а няколко негови авери се включват с различни услуги.

Всички мацки са поканени на купона

По думите на известния мераклия за женска ласка по време на рождения му ден ще бъде избрана и новата Мис Слънчев бряг. Той кани всички туристки, моделки и хубавици да се включат в надпреварата.

Top
>