Вие сте тук
Начало > FAMOUS > БИВШО ГАДЖЕ ПРЕБИ МОДЕЛ

БИВШО ГАДЖЕ ПРЕБИ МОДЕЛ

Красивата Елица Крайчева, определяна и като двойничка на Николета Лозанова, проплака от бившето си гадже.

Синеоката хубавица публикува отворено писмо в социалната мрежа и предостави снимков материал, от който си личи, че освен заплашвана от бившото си вече гадже, станала жертва на побой и то не веднъж.

„Преди известно този човек си позволи да качва обидни статуси и измислени хронологии, чиято цел бе да ме злепоставят…  Доста време мълчах относно това каква е истината.
Многократно ми е посягал, заплашвал, правил е опити за склоняване към проституция, изнудвал ме е, създавал е проблеми на близките ми, както и на мои приятели, начупил ми е вещи като лаптоп и ipad, блокира ми предишния профил във фейсбук, след като по насилствен начин взе паролата ми и качи снимки на половия си член и отделно е вземал пари от мен, които не е върнал! Същевременно казва, че много ме обичал, искал семейство да създаде с мен!“ – сподели откровено Елица.

elicakraycheva
Скандалните снимки на пребитата Елица обикалят интернет пространството.


„Безброй са момичетата във фейсбук, на които иска голи снимки, след което ги разпраща на приятели или директно ги качва на стената си, след това изнудва въпросните девойки да работят за него като проститутки! Не съм първата потърпевша, но дано съм последната!“ – допълва още майсторката на мигли.

Моделката публикува и чат, в който въпросният господин отправя заплахи и се заканва: „Барна ли те, ще те счупя от бой! Имам желание да ти счупя скулите!“

Приятели и познати на Елица Крайчева я подканват да сезира прокуратурата, а някои дори й предлагат и адвокати.

Top
>