Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ИЗБРА ЛЮБОВТА, СЛЕДВА МЪЖА ДО СЕБЕ СИ

МОНИКА ВАЛЕРИЕВА ИЗБРА ЛЮБОВТА, СЛЕДВА МЪЖА ДО СЕБЕ СИ

моника валериева monika valerieva

Плеймейтаката Моника Валериева отдавна не е била толкова активна в социалните мрежи, колкото през последните дни. В личния си Instagram профил тя сподели, че е забелязала два типажа хора – едните са неактивни, защото са заети да си живеят истинския живот и а другите са тъжните, които постоянно искат да покажат нещо на някого.

Самата тя сподели, че вече е от щастливите, защото е започнала да цени времето си с хората и не иска да бъде навсякъде и на всяка цена.

МОНИКА ВАЛЕРИЕВА НАМЕКНА ЗА ПРИЧИНАТА ЗА РАЗДЯЛАТА С МЕДИ

В стори тя сподели, че вече не пътува толкова често, тъй като следва мъжа до себе си, с когото са заедно вече от много време, но дали става въпрос за поп фолк излънителят Меди не е ясно, тъй като двамата не са признали официално дали са разделени и дали са продължили живота си един без друг.

На една от своите снимки инфлуенсърката показва гърба си, на който се вижда белег точно под една от татуировките ѝ. В Q&A тя сподели за последователите, че този белег ѝ е от операция на сърцето, отбелязва Телеграф. Но не пожела да говори повече за това. Сподели още, че мечтата й е да пътува отново както преди и да се върне към работата си.

Top