Вие сте тук
Начало > Край Босфора > МЮЖДЕ УЗМАН СЕ СЪБРА С БИВШИЯ СИ

МЮЖДЕ УЗМАН СЕ СЪБРА С БИВШИЯ СИ

мюжде узман синан акчъл mujde uzman

Мюжде Узман, една от красавиците участвали във „Великолепният век“, най-после призна за любовта си със Синан Акчъл. Двамата бяха двойка преди време, но се разделиха. Сега обаче лав сторито отново се е върнало при тях.

Разпалването на страстите между актрисата и музиканта бе потвърдено от Мюжде: „Ние не крием нищо“…

Влюбените бяха разкрити след като Узман публикува снимка от къщата на Синан. Според турската преса тя е направила това съзнателно, за да предизвика интереса на феновете си. И журналистите веднага попитаха в медиите: „Бившите любовници започнаха ли отново връзка? Пламна ли пак угасналата любов?“.

Папараци ги хванаха и заедно пред дома на Акчил. В отговор на въпрос към тях, той бързо се качи в автомобила, докато Узман каза: „Никога не бих казала такова нещо в живота си. Гледахме мача заедно. Срещаме се, говорим“, каза тя, потвърждавайки, че имат връзка.

Узман, чиято популярност напоследък нарасна, в момента наистина живее в една къща със старата си любов Акчил. Той е сред топ имената в турския музикален бизнес. Преди вреве дори бе потвърдил участие в клип съвместно с българската фолк изпълнителка Теодора.

В родината му го наричат „Златното момче“. Той обаче първоначално бе познат не като певец, а като композитор и текстописец. Създал е парчета на турската звезда  Hadise – „Dum Tek Tek“, с което тя представи страната си на „Евровизия“, както и нан якои от най-популярните хитове в Турция.

Top