Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЪЖЪТ НА МАРИЯ Й ПОДАРИ ДЖИП ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН

МЪЖЪТ НА МАРИЯ Й ПОДАРИ ДЖИП ЗА ПОЛОВИН МИЛИОН

maria-мария

Мара Отварачката се похвали с коледния си подарък, който е червен джип „Ламборгини Урус“ за около 250 000 евро. Колата е произведена преди около 2 години, не е чисто нова, но въпреки това струва цяла камара пари.

Семейството вече са си сложили номер СВ2М2М, който е тяхна запазена марка от близо година. 15 бона струват регистрационните табели със златния номер.

Комбинацията от 2 и М е символично и е свързано с имената на двойката – Мария и Миро.

МАРИЯ МЕЧТАЕ ДА СЕ ВОЗИ В МЕТРОТО

Семейството ще се порадва известно време на луксозната си придобивка, а после ще я продаде, каквато е практиката на лихваря Миро Дзвера. Младият тарикат подари на Мария 4 коли за по-малко от 2 години – първата беше джип „Мерцедес“, след това „Бентли“, после „Ферари“, а сега – фамозното „Ламборгини“.

„Ламборгини Урус“ е най-мощният и бърз джип в света, с цели 650 конски сили. Суперколата ускорява от място до 100 км/ч за 3,5 секунди и може да достигне максимална скорост от 305 км/ч.

Сред многобройните екстри на джипа се керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „Alcantara“, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло и шумоизолационни стъкла, озвучаване от престижната фирма „Bang & Olufsen“, седалки с подгряване, надуване, обдухване и масажи, смартфон интеграция, компютърни асистенти за следване на пътната маркировка, за предотвратяване на катастрофи, за самопаркиране, за смяна на пътната лента, за разпознаване на пътни знаци и за дълги светлини.

НАТИРЕНАТА ОТ МИРО МАРИЯ ПЕЕ ПО СУТИЕН

В червеното возило няма да липсва комфорт за дребната фолк певица. В България има около 300 бройки от скъпия джип. Сред най-известните му притежатели са милионерът Румен Гайтански – Вълка, дългогодишен бос на боклука в София, както и транспортният бос Ваньо Алексиев, пише Уикенд. И двамата си купиха автомобилите чисто нови, пристигнали директно от завода на реномираната марка.

Top