Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > МЪЖЪТ НА МАРИЯ СЕ ВЪРНА ПРИ БИВШАТА, ТЯ ПРОГОВОРИ СЛЕД ПОБОЯ

МЪЖЪТ НА МАРИЯ СЕ ВЪРНА ПРИ БИВШАТА, ТЯ ПРОГОВОРИ СЛЕД ПОБОЯ

мария мирослав miroslav maria

Мирослав Соколов, който е известен с прякора Миро Дзвера се е приютил при бившата си половинка Вая след скандала с настоящата му съпруга – Мария.

Пред столичен ежедневник Вая потвърди информацията и каза: „Миро е добър татко. Лоша дума за него не мога да кажа. Винаги е полагал грижи за мен и децата. Не знам това тяхното с Мария дали е любов и до къде ще стигнат и какви са им личните отношения“.

КОЛКО БОНА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ЩЕ ПОИСКА МАРИЯ ОТ ТРЕТИЯ СИ МЪЖ

До преди дни Мирослав живеел с певицата, но на децата им не им липсвало нищо и се срещали с щерката на Мария от време на време. И тримата се забавлявали заедно.

По думите на блондинката това между Миро и Мария не приличало на истинска любов, а по-скоро на страстно увлечение, което не може да се обясни, пише изданието.

МАРИЯ ПРОГОВОРИ: НЯМАМ МЯСТО В СЪРЦЕТО СИ ЗА МИРОСЛАВ!

За себе си Вая казва, че откакто е сама живее затворено и децата й са приоритет. „Любовната им връзка ми дойде като внезапен гръм в слънчев ден, но той никога не ни изостави“, призна красавицата, като сподели, че никога не е искала да си отмъщава за съсипания си брак.

Но преди време каза: „Това, че Мария е много известна заслепи мъжкото му его, но ако има Видовден няма как да не разбере кой всъщност го обича истински!“.

Top