Вие сте тук
Начало > Музика > ЛЕГЕНДИТЕ ОТ “СИГНАЛ” НА ПОХОД СРЕЩУ ЧАЛГАТА

ЛЕГЕНДИТЕ ОТ “СИГНАЛ” НА ПОХОД СРЕЩУ ЧАЛГАТА

Истинска война между чалгата и рока ще настане в разгара на летния сезон, когато легендите от Сигнал, предвождани от легионите на мотоклуб Велика България, тръгват на турни из родното Черноморие.

 Не е тайна, че  бомбата между двата жанра цъка от години. Особено в морския регион, където всички кръчми канят чалга звезди и всяко заведение организира свои „рекламни кампании”. Лепенето на плакати и афиши на неразрешени места – стълбове, кофи за боклук, дървета, ел. табла, е практика за най-лекия жанр.

Екипът на “Сигнал” също стана жертва на агресивната реклама на попфолка – един рекламен постер на групата оцеля само 43 минути след залепването му на регламентирано място. Върху  него бяха залепени за кратко  два афиша за реклама на чалга певци в заведение от същия град.

Легендарните музиканти започват шествието си от днес. Мощните моторите на рокерите ще съберат погледите на туристите в българските курорти час преди концертите на „Сигнал”  в Бяла на 10.08, Приморско –  11.08 и Царево – 14.08.

„Ще спасим красивите черноморски туристически градчета от  чалга нашествието и ще подкрепим българският рок!” – потвърдиха рокерите и тръгнаха със специално изработени знамена с логото на група „Сигнал” по градовете.

Top