Вие сте тук
Начало > Музика > ПРИКЛЮЧВА ЛИ ЕМИЛИЯ С ЧАЛГАТА?

ПРИКЛЮЧВА ЛИ ЕМИЛИЯ С ЧАЛГАТА?

емилия-emilia

В последно време се появиха слухове, че Емилия приключва с чалгата и се насочва към поп музиката. Певицата категорично заяви, че никога не би изоставила тази музика, защото е в сърцето й.

“Аз обожавам попфолк музиката и никога, както се казва, не бих напуснала дома си. Това е моят дом. Попфолкът е нещото, което ме е направило Емилия. Изградило ме е като човек. Аз съм това, което съм, благодарение на попфолка“ – казва тя.

Подготвила е много хубави, динамични парчета в този жанр, които предстои да представи, но иска да го направи в момент, когато ще може да ги изпълни в клубовете, защото за нея е много важно да усети енергията на публиката.

ЕМИЛИЯ ПОКАЗА ПАЛАТА, В КОЙТО ЖИВЕЕ

“Искам, когато пусна попфолк парче, да си изживея момента и феновете също“ – категорична е в намеренията си тя.

Певицата не си поставя жанрови ограничения и в последните години работата си в други стилове.

“Това е едно израстване за мен. В попфолка аз ще продължа да бъда Емилия, но искам да надграждам. Смятам, че за един артист е важно да умее да лавира – да бъде в крак с времето, защото то се променя, светът се променя, всичко се променя. Музиката в световен мащаб сега няма стилове, както едно време. Всички стилове сега можеш да ги миксираш и това е прекрасно“ – откровена е Емилия.

Top