Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ГОЛЯМ СКАНДАЛ: МЮСЮЛМАНИ СКОЧИХА НА ВАНЯ ЗАРАДИ ГАВРИ С КОРАНА И АЛЛАХ

ГОЛЯМ СКАНДАЛ: МЮСЮЛМАНИ СКОЧИХА НА ВАНЯ ЗАРАДИ ГАВРИ С КОРАНА И АЛЛАХ

ваня

В епицентъра на нов скандал в рамките само на 3-4 дни попадна една от певиците на Митко Пайнера. След като наблюдателни фенове изложиха Ваня, че в новия й клип „Дубай“ всъщност се показват кадри на небостъргачите на Чикаго, сега обидени мюсюлмани я обвиниха за гаври с Корана и Аллах.

В най-голямата фейсбук-страница за чалга новини „Поп фолк-news“ бе качено гневно писмо. „В клипа Ваня се подиграва с мюсюлманите в България и световен мащаб. Тя танцува разголена в джамия (в действителност певицата не танцува в джамия, а на фона на снимки с джамии – б.р.), а зад нея могат да се видят айети от свещения Коран, както и картини с имената на Аллах и пророка Мохаммед.

Въпросното видео е обработено с програма, но това не я оневинява и с него тя наскърби над милион свои съграждани и хиляди мюсюлмани по света, пише Пик. Религиозните храмове са свещено място, без значение кой каква религия изповядва. Тези неща нямат място в джамии, църкви и синагоги. Ние, мюсюлманите в България сме изключително оскърбени от посегателство и настояваме за извинение от нейна страна, както и за сваляне на клипа от социалните мрежи. Понякога нещата, които правите за слава просто не си струват“, пише в посланието.

В момента видеото не е достъпно на официалния канал на „Пайнер“ в YouTube, установи Secret.bg. Най-вероятно продуцентът на компанията инж. Митко Димитров е разпоредил временното му сваляне от платформата, докато всички гафове в него не бъдат отстранени.

Екипът, работил над скандалното видео, е от режисьор/сценарист: Иван Димитров – Torex и оператор Иван Иванов. Като цяло феновете определиха „Дубай“ като най-слабото видео на Ваня.

Top
>