Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > НАДЯ ОТ „ЕЛИТ“ РОДИ ОТ БЪДЕЩ ДЕПУТАТ НА СЛАВИ

НАДЯ ОТ „ЕЛИТ“ РОДИ ОТ БЪДЕЩ ДЕПУТАТ НА СЛАВИ

надя елит nadya elit

Актрисата Надя Иванова, известна като Надя от „Елит“, е родила преди дни бебето Георги. Според запознати макар и в неблагоприятните за радостно събитие пандемични условия, всичко около раждането е протекло нормално, майката и момченцето са добре и вече са си вкъщи.

Медийната бременност на Надя е една от най-кратките в публичното пространство. Вестта, че актрисата от хитовия в момента сериал „Съни бийч“ ще става майка, се разчу преди няколко седмици, броени дни преди Надя да роди.

Красавицата не е пазила тайната умишлено, но заради ковид условията не е излизала почти никъде и много е внимавала с всякакви контакти, за да не се зарази по време на бременността. Сама признава, че е качила килограми, които на фона на крехката й фигура сигурно й се струват много, но вероятно бързо ще свали покрай грижите около бебето.

Освен това на Надя спешно й се налага да се завърне на снимачната площадка, тъй като снимките на втория сезон на „Съни бийч“ започват всеки момент, а нейната Вивиан в сериала е един от основните образи, който съдейства на злодеянията на главния герой Никола, в чиято роля влиза Явор Бахаров.

Интересна в новото семейство ще е и фигурата на бащата на бебето – дценариста на Слави Трифонов Драгомир Петров. Двамата с Надя нямат брак, заедно са от миналата година, той е разведен и не планират сватба, признава самата актриса, защото им било напълно достатъчно, че се обичат.

В момента освен с предаването на Дългия, Драгомир е ангажиран и в предизборната кампания като водач на листите на „Има такъв народ“ в Силистра и Разград, което означава постоянни обиколки из страната, пише Уикенд. Ако партията се представи успешно на изборите, което е 100% сигурно според социологическите проучвания, това ще доведе и до място в следващия парламент.

Top