Вие сте тук
Начало > Шоу > ЗРИТЕЛИТЕ СТРАДАТ: НАЙ-КОМПЛЕКСНИЯТ ИГРАЧ НАПУСНА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

ЗРИТЕЛИТЕ СТРАДАТ: НАЙ-КОМПЛЕКСНИЯТ ИГРАЧ НАПУСНА „ИГРИ НА ВОЛЯТА“

любомир-любо-игри-на-волята

Двамата играчи стъпиха на Арената силно мотивирани за победа. Бързина, ловкост и търпение бяха нужни на капитаните, за да се справят с прокопаването на тунел, преминаването на кален ров, хвърлянето на пръти и прекарването на топче през сложен лабиринт.

След старта на играта Любомир успя да си спечели малка преднина, но Лазаринов бързо навакса изоставането си. Двамата се движиха наравно при последния компонент от надпреварата, но капитанът на Рибарите успя да овладее емоциите си и пръв прекара последното си топче през лабиринта.

„Знаех си! Това е моят ден! Знам, че съм по-хладнокръвен от Любо и съм много щастлив от победата!”, каза Лазаринов, след като дуелът приключи. Той беше изправен пред съдбовен избор – да избере за себе си имунитет от номинации, който го превръща в сигурен финалист, или да вземе предимство за отбора си в първата Номинационна битка. Отборният дух надделя у Лазаринов и капитанът на сините избра предимството.

ЖАНДАРМЕРИСТЪТ ВЛАДИСЛАВ НАПУСНА “ИГРИ НА ВОЛЯТА”

Зрителите заляха страниците на предаването в социалните мрежи с гневни коментари в защита на Любо, който, според тях, е най-комплексният участник.

В понеделник, 30 ноември, предстои първият ден от финалната седмица, в която участниците ще се изправят един срещу друг в индивидуални битки. Зрителите ще имат възможността да видят дълъг епизод включващ два оспорвани сблъсъка с начален час 20.00 ч. А следващият петък ще стане ясно и името на големия победител, който ще си тръгне от „Игри на волята: България“ със 100 000 лв.

Top
>