Вие сте тук
Начало > Новини > СТИЛ > НАЙ-КРАСИВИЯТ ПРЕСТЪПНИК ПРЕВЗЕМА МОДНИЯ ПОДИУМ

НАЙ-КРАСИВИЯТ ПРЕСТЪПНИК ПРЕВЗЕМА МОДНИЯ ПОДИУМ

Определяният за най-сексапилен затворник Джеръми Мийкс е вече на свобода, след като излежа присъдата си за въоръжен грабеж и участие в криминална група.  Той вече е наел мениджър, който да му помогне да изгради кариера на модел и да загърби тъмното си минало. Агентът му е разкрил, че Джеръми вече има няколко предложения.

jeremy-meeksПолицията в калифорнийския град Стоктън пък обявява Джеръми за „един от най-опасните престъпници в района“. Той е обвинен в редица престъпления, сред които фалшификации, кражби, незаконно притежание на оръжие, участие в престъпна банда.

Мийкс стана световна сензация през 2014 година, след като тогава 30-годишният престъпник беше арестуван за поредица от въоръжени грабежи с трима други членове на престъпна група. След ареста местната полиция публикува неговата снимка във Facebook. За броени часове тя беше харесана десетки хиляди пъти, а Джеръми, наречен „дявол с ангелски очи“, получи титлата „най-сексапилният престъпник в света“.

Джеръми Мийкс е не просто лошо момче – с плътните си устни и сините си очи той прилича на холивудска звезда, а не на мъж, който от години е от грешната страна на закона. След като снимката му попадна в социалните мрежи, жени от цял свят започнаха да му изпращат писма и да му се вричат във вечна вярност. Но Джеръми е семеен мъж и отдаден баща. Семейството му дори уверява, че от няколко години той е нов човек и се е превърнал в баща и съпруг за пример.

One thought on “НАЙ-КРАСИВИЯТ ПРЕСТЪПНИК ПРЕВЗЕМА МОДНИЯ ПОДИУМ

Comments are closed.

Top
>