Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НАЙ-КРАСИВИЯТ МЪЖ В СВЕТА ИДВА В БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ФИЛМ

НАЙ-КРАСИВИЯТ МЪЖ В СВЕТА ИДВА В БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ ФИЛМ

Перуанският модел и тенисист Дуилио Вайебуона, който бе избран за един от 15-те най-красиви мъже в света на конкурс в Манила, Филипините, идва у нас да снима сериал. Хубавецът отдавна си мечтае да се развива като актьор и дори в момента е записал курсове по актьорско майсторство.

Дуилио призна, че след интервю за българска медия преди време, веднага получил предложение да снима у нас. „Получих покана да посетя България и евентуално специално участие в теленовела във вашата страна с текстове на български език“, каза той, с което стана ясно, че ако се стигне до снимки, перуанецът ще трябва да учи български.

Преди няколко седмици във Варна бе обявен каст за испаноговорящи актьори и нищо чудно именно там да се е усмихнал късмета на Вайебоуно, пише „Телеграф“.

Чаровният модел може да се похвали и с успешна кариера на тенис корта. Избран е да представя родината си Перу на престижния конкурс „Купа Дейвис“ и се справя блестящо със задачата си. Въпреки успехите си в тениса Дуилио е категоричен, че ще следва мечтата си да стане актьор.

duilio

Top
>